Laat jij al zien hoe goed je bent? Twijfel je soms over je uitstraling?

Wel de 15 vrouwen die onlangs deelnamen aan mijn workshop ‘Laat zien hoe goed je bent’, worstelden hier allemaal mee. Je zou het hen op het eerste gezicht niet aangeven, er zaten zowel dames bij die zich heel goed wisten te kleden als dames die hier nog wat meer moeite mee hadden. Maar 1 ding hadden beide groepen gemeen: ze waren ‘onzeker’ over hun uitstraling en kledingstijl. Ze wisten dus ook niet of hun kwaliteiten wel voldoende zichtbaar waren. En ze waren heel benieuwd wat de anderen van hen vonden.

Nu, het werd een fantastische avond vol girlpower en womanhood. Ze zeggen soms dat vrouwen elkaar niet zoveel gunnen als mannen, maar daar heb ik toch niet zoveel van gemerkt. Want, naast mijn tips en tricks, kregen de vrouwen ook van elkaar heel wat mooie complimenten en feedback. Met als gevolg dat ik hun zelfvertrouwen zag stijgen met de minuut. Het was zo mooi om deze dames te zien groeien en glunderen. Je kan begrijpen dat mijn avond niet meer stuk kon! Ik zeg het niet snel van mezelf maar na het lezen van de feedback van deze dames kon ik niet anders dan concluderen dat de workshop een succes was!

De workshop duurde langer dan verwacht…sommige dames zegden het zelf: de avond was veel te snel voorbij!

Enkele reacties van klanten op deze workshop:

Hele leuke ontspannen sfeer’.

‘Ik vreesde dat de workshop teveel enkel op het uiterlijk zou gericht zijn, maar dat was helemaal niet waar’.

‘Mijn grootste inzicht: je bereikt meer door te focussen op je pluspunten dan op je minpunten’.

‘Ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan mensen die zichzelf willen zien evolueren’.

‘Ik heb veel toffe mensen leren kennen met evenveel twijfels over hun uiterlijk en hun imago’.

‘Enorm leerrijk, ik ga nog eens komen!’

En dan moesten ze nog terug naar huis. Sommige vrouwen wachtte nog een terugrit van meer dan een uur: van over het hele land waren ze afgezakt naar het Pajottenland. Om te weten te komen hoe ze overkomen op andere mensen. Nu, ik begrijp hen wel want ik doe dat soms ook, het hele land doorkruisen voor een interessante workshop of training. Ik wil immers altijd bijleren. En ik weet intussen dat afstand er dan eigenlijk niet toe doet: de meest waardevolle inzichten kreeg ik van coaches waarmee ik een klik had, en ja, soms moest ik daarvoor 200 km rijden.

Ik heb dan ook beslist dat ik deze workshop nog eens zal laten doorgaan en zo nogmaals 15 ondernemende dames een boost in hun zelfvertrouwen te geven! Kijk hier voor de nieuwe datum.

Gun jij jezelf deze ervaring of ken je vrouwen die hier nood aan hebben?
Deel deze blog gerust. Het maximum aantal deelneemsters houd ik bewust op 15, dus wees er snel bij!

Op jouw succes!

Annemie