zw_2287.jpg
 

Je persoonlijke coach en trainer: Annemie De Rijck

Annemie is een spontane en gedreven imago-coach die sinds 2008 zowel mannen als vrouwen op enthousiaste wijze inspireert en adviseert op het gebied van persoonlijke uitstraling en zichtbaarheid. Daarnaast staat ze onze klanten ook bij als trainer en professionele coach. Ze ontdekte dat uiterlijk en innerlijk steeds met elkaar verbonden zijn zoals lichaam en ziel. De twee kunnen eigenlijk nooit los van elkaar bekeken worden. 

Annemie is gepassioneerd door image consulting en mental coaching. Zij blijft de evoluties en ontwikkelingen in deze sectoren bestuderen en volgde meerdere opleidingen op het vlak van kleur, stijl, imago, persoonlijke ontwikkeling en coaching in België en Nederland. Zij is gecertificeerd image consultant, gediplomeerd life en integrale coach en HSP-Coach. Annemie is ook gecertificeerd Interrogation Expert (post-HBO Rotterdam) en Triple P-Expert. 

In haar vrije tijd houdt ze van reizen (vooral naar Italië), netwerken, lezen, yoga, wandelen, zumba en keramiek maken.  

Annemie spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Italiaans en Frans.  

Haar kernwaarden zijn eerlijkheid, respect, empathie, schoonheid en passie.

Annemie is lid van de Vereniging voor Image Professionals, BNI Pajottenland (Gooik) en Artemis DNA

 

Annemie:

"Als imago coach help ik ondernemers en professionals bij het ontwikkelen van een eigen (kleding)stijl en imago dat echt bij hen past. De mensen die beroep doen op mij zijn vaak super in hun vak, maar toch grijpen ze naast die promotie, krijgen ze niet genoeg klanten of verdienen ze te weinig in verhouding met hun prestaties. Soms komt dit door een gebrek aan zelfvertrouwen, maar al te vaak is dit ook te wijten aan hun kledingstijl of imago. In de huidige maatschappij worden mensen eerst beoordeeld op hun uiterlijk en pas daarna op wat ze te vertellen hebben.

Daarom heb ik een aantal trainingen ontwikkeld, speciaal voor ambitieuze sensitieve, creatieve ondernemers en professionals die er beter willen uitzien en meer verdienen!

Naast mijn passie voor schoonheid en mode ben ik ook uitermate geboeid door mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Toen ik in 2008 zelfstandig image consultant werd, begon ik me automatisch beter te kleden. Als onderneemster ondervond ik zelf ook ook hoe belangrijk coaching is. Na een ingrijpend coaching traject durfde ik het aan om uit mijn comfortzone te komen en te gaan voor mijn passie: ik richtte mijn eigen zaak op en kocht een vakantiehuis in Italië. Op die manier creëerde ik voor mezelf het leven dat ik altijd al had gewild. Momenteel geniet ik dan ook volop van de combinatie van een uitdagende job als coach en voldoende vrije tijd voor mijn gezin en vrienden in mijn tweede vaderland (Italië). Omdat ik zelf heb ondervonden hoe hard mijn leven veranderd was sinds mijn personal coaching traject, besloot ik mij verder te verdiepen in personal en business coaching. Alles wat ik zelf heb ondervonden en geleerd, pas ik nu toe op mijn klanten. 

Mijn grootste talent en missie is dat ik mensen kan motiveren en tegelijk hun schoonheid zichtbaar maken, niet alleen voor zichzelf, zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen, maar ook naar de buitenwereld toe. Zo stralen ze uit wat echt vanbinnen zit, durven ze te kiezen voor hun dromen en worden ze succesvoller op elk terrein van hun leven!  Dat moment, waarop mijn klanten beseffen hoe mooi ze zijn en wat ze allemaal kunnen bereiken, dat is mijn grootste bron van energie!

Mijn slogan is dan ook: word authentiek, zichtbaar en succesvol!'

Annemie is een spontane en integere coach die eenieder op haar manier naar het einddoel begeleidt. Annemie zet de juiste tools in die passen bij de persoon en dit maakt haar liefdevolle aanpak diepgaand en professioneel
— Cornelle Sterck, coach en trainer bij Cmore Academy

founding partner: Hans Rooms

Als burgerlijk ingenieur is Hans zijn loopbaan gestart in de academische wereld. Vrij snel stapte hij over naar het domein van technology consulting. Hans heeft meer dan 20 jaar ervaring in internationale managementfuncties in de petrochemische, IT & telecom & service provider industrie, inclusief engineering, project management, sales, contract management, services management. Hans heeft ook een Master in Business Management en een Master in Business Administration (MBA). Hij doorliep verschillende internationale leadership programma's, en spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans alsook Italiaans en Duits. 

Ik heb in de praktijk gezien en ervaren hoe belangrijk zelfvertrouwen is bij het bereiken van mijn doel. Image-consulting en mental coaching bij Dress4Success zal jou helpen jouw doelen te bereiken!
— Hans Rooms

Samen leggen Annemie en Hans hun passie en ervaring in Dress4Success.

Missie

Mensen sterk maken door hen te helpen een liefdevolle band met zichzelf en hun lichaam aan te gaan. Hierdoor groeit hun zelfvertrouwen en geloven ze in zichzelf en hun eigen kracht. Zo krijgen ze automatisch meer succes op alle terreinen van hun leven…

Droom

Ambitieuze sensitieve, creatieve ondernemers en professionals samenbrengen in een netwerk van succesvolle vrouwen en mannen die elkaar steunen en inspireren! Op deze manier bijdragen aan een nieuw maatschappijmodel waarin er een beter evenwicht is tussen de mannelijke en vrouwelijke waarden.

Visie

Bijdragen tot een nieuw evenwichtig maatschappijmodel waarin ‘delen, supporteren en meebeslissen’ centraal staan.

Het oude patriarchale model heeft in onze huidige maatschappij afgedaan en er is nood aan een nieuw model. ‘Delen, supporteren en meebeslissen’ zijn dingen waar vele vrouwen goed in zijn. Het is dus hoog tijd dat niet alleen mannen, maar ook vrouwen de kansen aangrijpen die ze krijgen en hun volle potentieel durven (be)leven.

Omdat kinderen de toekomst zijn en wij ook volop geloven in de kracht van de jeugd steunen wij al jaren Childfocus