uniek in vlaanderen: de imagoscan, een kick-start voor je imago


Ben jij een ambitieuze ondernemer of professional?

wil je ten volle gaan voor de groei van jouw bedrijf of jouw carrière?


wil jij weten hoe het zit met jouw professionele uitstraling en imago? 

Maak dan zeker gebruik van deze unieke kans en kom langs voor een vrijblijvende IMAGO-SCAN (ter waarde van € 247) bij ons in de studio. 

TIJDELIJK VOOR SLECHTS € 75!!

Tijdens deze sessie meten we jou geen nieuw ‘imago’ aan. We gaan wel na in hoeverre jouw ‘binnenkant’ reeds matcht met je ‘buitenkant’ en hoe je dat dan best communiceert (overkant) via kleding. Want dat is IMAGO!

Het is heel belangrijk dat je authentiek bent en dat jouw talenten en kwaliteiten zichtbaar zijn voor jouw (professionele) omgeving. Jammer genoeg straal je als ondernemer of professionals niet altijd uit wat je in jou hebt. Je maakt nog niet ten volle gebruik van de kracht van jouw kleding en lichaamstaal. En dat is jammer!

Deze oefening is een begin, het is vooral een ‘bewust worden’ van wat je nu op dit moment uitzendt. En dat is niet altijd wat je denkt…

Wat brengt deze imagoscan jou?

  • Je krijgt inzicht in je uitstraling en overtuigingen.

  • Je krijgt betrouwbare en professionele feedback over jouw kleding en uitstraling, iets wat je van je omgeving zelden krijgt.

  • Je krijgt enkele onmiddellijk bruikbare tips en tricks om jouw imago direct te verbeteren.

 Aspecten die we hierbij onder de loep nemen, zijn bv :

-          Straal jij op elk moment uit wie je bent?
-          Draag je outfits die je leiderschap en deskundigheid voldoende ondersteunen?
-          Stemt jouw imago overeen met je (zakelijke) doel?
-          Ken jij jouw unieke talenten als ondernemer of professional? En weet je hoe je die best in de verf zet?

Misschien ben je je er niet helemaal van bewust welke boodschap jij uitdraagt, waardoor je soms kansen of klanten mist, minder omzet maakt en zo kansen laat liggen?

Kortom, sta je er wel eens bij stil dat je iedere dag opnieuw zelf je succes bepaalt door je manier van kleden en door je mindset?

Door effectief te communiceren via je kleding en houding kan je zelf je succes aantrekken, elke dag opnieuw!

Laat deze kans dus niet liggen! Trek je beste zakelijke outfit aan en meld je aan voor een scan van jouw huidige imago en uitstraling.

Wees er snel bij! Wekelijks krijgen we vele aanvragen maar we hebben slechts tijd voor enkele imagoscans per week met ondernemers en professionals die er heel graag voor willen gaan!

Maak hieronder jouw online afspraak inclusief on-line betaling via kredietkaart of Paypal.

Wil je te weten komen of dit iets voor jou is? En wil je liever eerst een kort kennismakingsgesprek via de telefoon? Of kom je liever langs op een ander moment? Vul dan onderaan de pagina jouw gegevens en vraag in. Dan contacteren we jou zo snel mogelijk. Zo kom jij te weten hoe het werkt en wanneer we jouw persoonlijke imago scan kunnen doornemen.

Ontdek hoe jij als ambitieuze ondernemer of professional blijvend kan genieten van een imago dat echt bij je past, zodat jij op elk moment kan stralen en meer zelfvertrouwen krijgt.

Mag ik jou persoonlijk inspireren?

Tot binnenkort!

AnnemieCOACH ANNEMIE DE RIJCK

Annemie is een spontane en gedreven image consultant die sinds 2008 zowel mannen als vrouwen op enthousiaste wijze inspireert en adviseert op het gebied van persoonlijke uitstraling en zichtbaarheid. Daarnaast is ze trainer en professionele coach. Ze ontdekte al snel dat uiterlijk en innerlijk steeds met elkaar verbonden zijn zoals lichaam en ziel. De twee kunnen eigenlijk nooit los van elkaar bekeken worden. Speciaal voor ondernemers en professionals ontwikkelde ze een in Vlaanderen uniek concept van imagocoaching: een combinatie van innerlijke en uiterlijke coaching. Als gepassioneerde en leergierige coach blijft Annemie de evoluties en ontwikkelingen in deze sectoren bestuderen. Ze volgde inmiddels talloze opleidingen op het vlak van kleur, stijl, imago, persoonlijke ontwikkeling en coaching in België en Nederland. Zij is gecertificeerd image consultant, gediplomeerd life en integrale coach, HSP-Coach en NLP wandelcoach. Annemie is ook gecertificeerd Interrogation Expert en Triple P Expert.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ANNEMIE

Annemie is niet het poppemieke-type die enkel met uiterlijkheden en modeverschijnselen bezig is. Ze nodigt op haar manier uit om te stralen op een natuurlijke manier. Haar aanpak past goed bij hardwerkende vrouwen en mannen die op een onderscheidende en toch persoonlijke manier willen communiceren met de buitenwereld
— Fabienne Van den Haute, zaakvoerster bij de Moodcoach
Ik apprecieer ten zeerste haar professionele begeleiding met groot inlevingsvermogen naar de bedrijfswereld. 
— Erika Wyckmans, zaakvoerster van The House of Change
Annemie is een zeer aangename persoon, met heel goede kennis van zaken. Ze is professioneel en tegelijk zeer creatief. 
— Oana Butnariu, HR Consultant bij Ernst & Young
Annemie staat voor professionalisme en een klassevolle, vriendelijke en persoonlijke aanpak die vertrouwen geeft. Je leert heel anders naar jezelf kijken, en krijgt veel verhelderende tips, vooral naar kleur, stijl en kledingadvies toe. De opleiding die ik bij haar volgde was zeer persoonlijk en tegelijk heel professioneel. ”
— Nicole De Schuyter, zelfstandig zaakvoerster
Beste Annemie, Ik ben je meest actieve referent voor wat betreft de innerlijke en uiterlijke coaching! De uiterlijke coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen: op en top professioneel, zeer leerrijk en met uitgebreid verslag. Het resultaat: zeer duidelijk positieve verwonderde reacties uit mijn directe omgeving. Ik zeg oprecht dat je ook een kei bent als innerlijke coach! Ik denk dat ik geen makkelijke ‘klant’ was. Ik bewonder je vermogen om zo kordaat de vinger op de wonde te leggen, om rechtuit je mening te zeggen (en dat waren zeker niet altijd complimenten!), om de tools te geven die mij tot inzicht hebben gebracht. Ook om mij mezelf beter te leren kennen... want dat was blijkbaar niet het geval. Ik ben je dankbaar voor alles wat ik van jou heb kunnen leren.
— Bart Corryn, zaakvoerder bij Planet Eco

Heb je een vraag? Of contacteer je ons liever voor een afspraak? Vul dan het formulier hieronder in, dan contacteren we jou zo snel mogelijk.

Op jouw succes!!

Annemie & Hans