Ik moet toegeven dat ik de eerste dagen compleet lam geslagen was door de vele berichten rond het Corona virus.

Maar ook door de plotse ommekeer van een overvolle naar een quasi lege agenda. Ik moest echt weer mijn draai vinden. Maart, april en mei beloofden super drukke maanden te worden met nieuwe workshops, samenwerkingen en trainingen. Maar het liep allemaal anders!

Enfin, zoals jullie zelf ook al hebben ondervonden, staat de wereld op zijn kop. En ik als sensitief mens dus ook: de eerste dagen van de crisis voelde ik me ronduit grieperig en heel moe. Was het Corona of een ander virus? Ik zal het nooit weten want ik liet me niet testen en verbleef 14 dagen vrijwillig thuis in quarantaine. Plots had ik massa’s tijd maar toch slaagde ik er niet in om een ‘deftige’ blog of nieuwsbrief te schrijven. Er kwam gewoon niets uit mijn pen.

Hoe kwam ik hier uit? Elke dag had min of meer dezelfde structuur, dat moet ook in een gezin met 2 studenten en thuiswerkende ouders. Ik kleedde me aan alsof ik naar het werk ging, in mijn powerkleuren en in een stijl die echt bij me past en met een beetje make-up Na twee mindere weken stond ik er weer en voelde ik de energie weer stromen.

En toen werkte ik dus ook eindelijk de ‘online training’ af waar ik al maanden mee bezig was. Alle info staat intussen ook op de website: ’MEER VERDIENEN MET KRACHTIGE OUTFITS’.

Momenteel zie ik heel wat ondernemers en professionals live gaan op Facebook. In tijden van Corona en andere virussen is het dus plotseling nog belangrijker geworden om online zaken te doen. En dus ook online zichtbaar te worden. Ik nam intussen ook zelf deel aan talrijke zoomsessies en online video conferenties. Daar viel me op dat er een groot verschil is tussen de verschillende deelnemers. Er zijn er die al lang online werken en perfect weten hoe ze best overkomen op PC. Maar er zijn er nog veel meer voor wie dit allemaal vrij nieuw is en die dus geen flauw idee hebben van wat er belangrijk is voor een positieve online uitstraling. En die dus onbewust veel fouten maken.

Ik zat al lang te broeden op een online training voor ondernemers waarin ze op een snelle manier heel krachtig en authentiek kunnen worden. En zoals sommigen onder jullie weten zet ik daarvoor graag kleuren in.

Na 12 jaar als image consultant kan ik niet anders dan concluderen dat kleur de ‘basis’ is van alles. Het eerste dat je ziet is de kleur van iemands outfit. Daarom start ik quasi altijd met het analyseren van iemands ‘powerkleuren’. Dat zijn de kleuren die passen bij je buitenkant, maar ook bij je binnenkant. Kleuren beïnvloeden niet alleen jouw omgeving, ze werken ook heel erg in op je mindset. En dat weten velen mensen niet.

Met behulp van de juiste kleuren kan je dus heel wat verwezenlijken. Maar ook je dresscode is belangrijk. Daarom heb ik ook heel wat zakelijke kledingtips verwerkt in deze training.

Voor ondernemers is een goede look altijd belangrijk, want jij vertegenwoordigt op elk moment jouw bedrijf.

Dus ook na deze crisis zal jij je voordeel doen met de tips uit deze training.

Jouw persoonlijke presentatie is nu dus plots nog belangrijker geworden dan voor de crisis. Nieuwe klanten kunnen jou niet altijd beter leren kennen in realiteit, maar moeten afgaan op wat ze online over jou vinden.

Kortom, het is dus nog belangrijker dat jouw uitstraling klopt met wie je echt bent. Zeker als je nu graag online zaken wil doen.

En ook al werk ik liever ‘live’, ik moet toegeven dat sommige zaken ook online mogelijk zijn en zeker even waardevol kunnen zijn. Je hoort en ziet elkaar, je komt snel tot de kern en je hoeft je niet te verplaatsen. Je wint dus ook veel tijd en alle sessies zijn ook efficiënt en effectief.

Het werkt ook voor imago coaching! En dat is goed nieuws! Wie door de crisis nu plots meer tijd heeft gekregen en graag met haar imago aan de slag gaat, kan ook nu nog bij mij terecht.

Dus heb je het gevoel dat ik jou hierbij kan helpen? Contacteer me dan zeker voor een gratis kennismakingsgesprek. Of beter nog: ga direct in de ACTIE modus en schrijf je in voor de (online) training: ’MEER VERDIENEN MET KRACHTIGE OUTFITS’.  Je ontdekt hierin jouw grootste krachten en leert tegelijk ook hoe je die voor anderen krachtig kan zichtbaar maken.

Het is een heel simpele, snelle training die speciaal werd ontwikkeld voor ambitieuze creatieve vrouwen zoals jij!

De online resultaten zijn dezelfde als tijdens een live dag of persoonlijke coaching bij mij in de studio. En nog goed nieuws: deze nieuwe training komt, net als alle andere trainingen in aanmerking voor subsidies van de KMO Portefeuille!

Op jouw succes!

Annemie