Annemie De Rijck
 

Je persoonlijke coach en trainer: Annemie De Rijck

Annemie is een spontane en gedreven imago-coach die sinds 2008 zowel mannen als vrouwen op enthousiaste wijze inspireert en adviseert op het gebied van persoonlijke uitstraling en zichtbaarheid. Daarnaast staat ze onze klanten ook bij als trainer en professionele life en business coach. Ze ontdekte dat uiterlijk en innerlijk steeds met elkaar verbonden zijn zoals lichaam en ziel. De twee kunnen eigenlijk nooit los van elkaar bekeken worden. 

Annemie is gepassioneerd door image consulting en mental coaching. Zij blijft de evoluties en ontwikkelingen in deze sectoren bestuderen en volgde meerdere opleidingen op het vlak van kleur, stijl, imago, persoonlijke ontwikkeling en coaching in België en Nederland. Zij is gecertificeerd image consultant, gediplomeerd life-coach en bedrijfstrainer. Annemie is ook gecertificeerd Interrogation Expert (post-HBO Rotterdam) en behaalde een Master in Germaanse Talen (Engels-Nederlands KUL 1996). In haar vrije tijd houdt ze van reizen (vooral naar Italië), netwerken, lezen, yoga, wandelen, zumba en keramiek maken.  

Annemie spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Italiaans. Ze spreekt ook Frans en Duits. 

Haar kernwaarden zijn eerlijkheid, respect, empathie, schoonheid en passie.

Annemie is lid van de Vereniging voor Image Professionals en BNI Pajottenland (Gooik)

Annemie:

"Als imago coach help ik ondernemers en professionals bij het ontwikkelen van een eigen (kleding)stijl en imago dat echt bij hen past. De mensen die beroep doen op mij zijn vaak super in hun vak, maar toch grijpen ze naast die promotie, krijgen ze niet genoeg klanten of verdienen ze te weinig in verhouding met hun prestaties. Al te vaak is dit ook te wijten aan hun kledingstijl of imago. In de huidige maatschappij worden mensen eerst beoordeeld op hun uiterlijk en pas daarna op wat ze te vertellen hebben. Daarom heb ik een aantal trainingen ontwikkeld, speciaal voor ondernemers en professionals.

Naast mijn passie voor kleur en stijl ben ik ook uitermate geboeid door mensen en hun persoonlijke ontwikkeling: als Germaniste koos ik dan ook aanvankelijk voor een job in het onderwijs. Toen ik in 2008 zelfstandig image consultant werd, ondervond ik zelf ook hoe belangrijk coaching was. Door uit mijn comfortzone te durven komen en te gaan voor mijn passie, richtte ik mijn eigen zaak op. Enkele jaren later kochten we ons droomhuis in Italië en creëerde ik voor mezelf het leven dat ik altijd al had gewild. Momenteel geniet ik volop van de combinatie van een uitdagende job als coach met voldoende vrije tijd voor mijn gezin en vrienden in mijn tweede vaderland (Italië). Omdat ik zelf heb ondervonden hoe hard mijn leven veranderd was sinds mijn personal coaching traject, pas ik deze technieken ook toe op mijn klanten. 

Mijn grootste talent en missie is dat ik de schoonheid van mensen zichtbaar wil maken, niet alleen voor zichzelf, zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen, maar ook naar de buitenwereld toe. Zo stralen ze uit wat echt vanbinnen zit, durven ze te kiezen voor hun dromen en worden ze succesvoller op elk terrein van hun leven!  Dat moment, waarop mensen beseffen hoe mooi ze zijn en wat ze allemaal kunnen bereiken, dat is mijn grootste bron van energie! Mijn slogan is dan ook: word authentiek, zichtbaar en succesvol!'

 

Annemie is een spontane en integere coach die eenieder op haar manier naar het einddoel begeleidt. Annemie zet de juiste tools in die passen bij de persoon en dit maakt haar liefdevolle aanpak diepgaand en professioneel
— Cornelle Sterck, coach en trainer bij Cmore Academy

founding partner: Hans Rooms

Als burgerlijk ingenieur is Hans zijn loopbaan gestart in de academische wereld. Vrij snel stapte hij over naar het domein van technology consulting. Hans heeft meer dan 20 jaar ervaring in internationale managementfuncties in de petrochemische, IT & telecom & service provider industrie, inclusief engineering, project management, sales, contract management, services management. Hans heeft ook een Master in Business Management en een Master in Business Administration (MBA). Hij doorliep verschillende internationale leadership programma's, en spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans alsook Italiaans en Duits. 

Ik heb in de praktijk gezien en ervaren hoe belangrijk zelfvertrouwen is bij het bereiken van mijn doel. Image-consulting en mental coaching bij Dress4Success zal jou helpen jouw doelen te bereiken!
— Hans Rooms

Samen leggen Annemie en Hans hun passie en ervaring in Dress4Success.

Missie

Ambitieuze mannen en vooral ook vrouwen sterk maken door hen te helpen een liefdevolle band met zichzelf en hun lichaam aan te gaan. Hierdoor groeit hun zelfvertrouwen en geloven ze in zichzelf en hun eigen kracht. Zo krijgen ze meer succes op alle terreinen van hun leven…

Droom

Ambitieuze ondernemers en professionals samenbrengen in een netwerk van succesvolle vrouwen en mannen die elkaar steunen en inspireren! Op deze manier bijdragen aan een nieuw maatschappijmodel waarin er een beter evenwicht is tussen de mannelijke en vrouwelijke waarden.

Visie

Bijdragen tot een nieuw evenwichtig maatschappijmodel waarin ‘delen, supporteren en meebeslissen’ centraal staan.

Het oude patriarchale model heeft in onze huidige maatschappij afgedaan en er is nood aan een nieuw model. ‘Delen, supporteren en meebeslissen’ zijn dingen waar vele vrouwen goed in zijn. Het is dus hoog tijd dat niet alleen mannen, maar ook vrouwen de kansen aangrijpen die ze krijgen en hun volle potentieel durven (be)leven.

In de voorbije eeuw werden reeds de zaadjes geplant voor deze nieuwe maatschappij: ook vrouwen mochten studeren en werken. De tijd is nu gekomen dat de vele talentvolle dames en heren samen voluit gaan voor hun passies en idealen en de job krijgen die ze ambiëren. Daarbij is het in de eerste plaats nodig dat ze vooral in zichzelf geloven, hun (vrouwelijke) collega’s ondersteunen en investeren in een persoonlijk netwerk van andere succesvolle mannen en vrouwen.

ONZE STEUN

Omdat kinderen de toekomst zijn en wij ook volop geloven in de kracht van de jeugd steunen wij al jaren Childfocus