Life coaching op weg naar Jouw succes...

Heb je een bloeiende carrière, een gezin, vrienden en heb je toch het gevoel dat je niet gelukkig bent?
Heb je veel stress?

Voel je je vaak schuldig?
Kan je niet meer genieten?
Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?
Ben je op zoek naar een betere work-life balance?

 

Heb je weinig energie?
Heb je een bepaald doel in je leven maar weet je niet hoe je dit kan bereiken?
Zou je graag eens wat meer “nee” kunnen zeggen?

 

Wil je promotie krijgen maar lukt het niet echt?
Wil je meer waardering krijgen van je baas, partner, kinderen?
Ben je uitgekeken op je job, maar weet je niet wat je anders kan doen?

 

Heb je moeite om een bepaalde beslissing te nemen omdat je niet goed weet wat je echt wil?

 

Coaching maakt je bewust van je gevoelens, je denken en doen. Samen zoeken we naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt doen om dat te bereiken. 

We ondersteunen en begeleiden je in dit proces. Het gaat niet alleen om het verkrijgen van bepaalde vaardigheden, maar om het bewust maken waarom je het leven niet leidt dat je zou willen leiden.

Via allerlei oefeningen en technieken helpen we je af van beperkende overtuigingen en belemmeringen en brengen we je dichterbij je kern. 

Via life coaching ga je ontdekken en realiseren wat je echt wil!

Het is belangrijk dat er een 'klik' is tussen de coach en de klant, daarom werken we steeds met een vrijblijvend intake-gesprek. Omdat onze tijd kostbaar is en ik het liefst werk met gemotiveerde mensen, kost deze intake €75. 


Life coaching gaat over je bestemming in het leven, jezelf ontdekken, doelen stellen en het zetten van de stappen om ze te bereiken.
dress for success life coaching.jpg

Waarom weRKT Life COACHING?

Er zijn 4 belangrijke factoren waarom coaching werkt. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond, dat dankzij coaching, jouw productiviteit stijgt met maar liefst 88%.

Verantwoording
Gemiddeld heb je 6 contactmomenten met een coach. Door deze vaste wederkerende momenten, word je extra gestimuleerd om meer gedaan te krijgen, dan wanneer je er alleen zou voorstaan. Een beetje zoals je ook je conditie kan trainen met een personal coach.  Samen met een life coach, zal je in staat zijn grotere sprongen vooruit te maken, je doelstellingen ambitieuzer te zetten en groter te denken.

Gecertificeerde ervaring
Een life coach is gecertificeerd en kan je precies helpen om de juiste doelen te bepalen, meer te verdienen of je privé en je professioneel leven evenwichtiger te balanceren om zo productiever te zijn met minder moeite. Je zal steeds meer bereiken met een gecertificeerde coach aan je zij.

Coach Annemie is in verschillende instituten gecertificeerd in o.a. volgende domeinen: life coachingstress en burn-out, hoogsensitiviteit, ondervragingstechnieken, NLP wandelcoaching. 

Resultaatgericht
Een getrainde coach weet de juiste woorden te gebruiken zodanig dat je op een natuurlijke wijze wordt gemotiveerd. Dus geen oordelend gezeur of peptalk. Door de regelmatige contactmomenten, ben je in staat de nieuwe inzichten en manieren van denken, te verwerken en je eigen te maken. En door telkens nieuwe uitdagingen aan te gaan, ga je jezelf op hogere niveaus tillen.

Op de duur, ga je echt uitkijken naar het volgende contactmoment!

Snelheid
De meeste mensen die een mental coach nemen, merken al heel snel op dat er iets positiefs aan het gebeuren is. Grote veranderingen kunnen soms heel snel plaatsvinden. Als coach trigger ik immers jouw intrinsieke motivatie en dat zet mensen heel snel in beweging! 

Goede coaching geeft je hoop en goesting om voluit te gaan

Getuigenis

"Voor ik bij Annemie terecht kwam had ik al enkele maanden van coaching en therapie achter de rug, maar ik had een beetje het gevoel dat het wat vastliep door de vele herhaling en het feit dat de coaching enkel bestond uit gesprekken.

Bij Annemie kreeg ik aangepaste coaching en oefeningen. Ze luisterde naar mijn behoeftes en maakte samen met mij een plan op met een bepaald doel. Ik kreeg steeds een taak mee naar huis waaraan ik moest werken. Week per week zagen we vooruitgang, mijn doel werd meestal bereikt, mijn energie kwam stilletjes aan terug.
Een ander voordeel van coaching door Annemie is het feit dat ze zelf een burn-out heeft gehad. Ze kent het gevoel en kan je tips en raad meegeven om ermee om te gaan. Door haar eigen ervaring met burn-out voelde ik me volledig begrepen. Ik keek elke week uit naar onze gesprekken, haar gedrevenheid trok mij er doorheen! Ik kan iedereen die kampt met een burn-out, life-coaching aanraden bij Annemie!"
- K.D., 42 jaar
Coaching bij Dress4success is een aanrader! Nog nooit had ik zo vlug en goed resultaat, dan na persoonlijke coaching bij Annemie. Een echte aanrader voor wie op eender welk gebied het pad soms een beetje kwijt is. Ik vond eindelijk de boost energie om te doen wat ik al lang moest doen en een portie zelfvertrouwen kreeg ik er ongevraagd nog bovenop :)
— Nele Matthijs, causale voetreflexologe

ENKELE CONCRETE VOORBEELDEN WAARBIJ Life COACHing kan helpen

Myriam werkt al jaren voor een multinational. Ze heeft de voorbije jaren hard gewerkt en de carrièreladder beklommen. Tot haar ergernis moet ze vaststellen dat haar mannelijke collega’s meer opslag en promotie krijgen dan zij, ook al werkt ze harder en is ze competenter. Na de intake besluiten we om eerst haar uiterlijk aan te pakken. Ze draagt meestal grijs, zwart en blauw op het werk. We achterhalen welke kleuren haar doen stralen, wat haar stijl is en welk imago ze wil uitstralen. Ze krijgt ook enkele make-uptips en een analyse van haar huid. Door het gebruik van de juiste producten ziet ze er enkele weken later jaren jonger uit. Ze bespaart daarnaast heel wat tijd bij het shoppen en maken van haar reistas als ze op zakenreis moet, omdat ze nu perfect weet welke kledingstukken haar staan en hoe ze die kan combineren. Daarna werken we een paar sessies aan haar work-life balance (ze gaat weer sporten) en haar doelstellingen op het werk. Sinds de coaching en analyses draagt Myriam warme kleuren (rood, groen, bruin) op het werk en doet ze ook telkens een beetje make-up op, zelfs al heeft ze weinig tijd. Enkele tijd later schrijft Myriam mij een sympathieke mail: sinds haar veranderingstraject voelt ze zich niet alleen beter in haar vel, ze heeft ook al elk jaar promotie gekregen! Ze wordt beter verloond en is zichtbaarder geworden bij haar bazen…

Eric heeft al 10 verschillende jobs gehad. Na het zoveelste ontslag komt hij langs voor een vorm van loopbaancoaching : we achterhalen zijn kwaliteiten, valkuilen, talenten en passies. Na de coaching kan hij gerichter zoeken naar een job die echt bij hem past en hoeft hij geen tijd meer te stoppen in zinloze sollicitaties. 

Karine zit al meer dan een jaar thuis na een depressie ten gevolge van problemen met haar autistische zoon. Ze heeft geen energie meer en wordt bovendien ook ontslagen op het werk. Tijdens de coaching werken we eerst aan het opkrikken van haar energie niveau, daarna bekijken we ook bij haar wat haar talenten, waarden, missie en visie zijn op het leven. Door de gerichte vraagstelling beseft ze dat het ontslag niet zo dramatisch is en een carrièrewending eigenlijk ideaal is. Door de oefeningen rond haar talenten en waarden kan ze gerichter solliciteren… Nog een meevaller : tijdens de coachingsessies leert Karine technieken om beter te communiceren met haar familie en vrienden. Als kers op de taart krijgt ze veel meer zelfvertrouwen en laat ze niet meer over zich heen lopen. Ze is niet alleen energieker geworden door de coaching, maar ze weet nu ook wat haar valkuilen zijn en hoe hiermee om te gaan. Bovendien heeft ze door het zelfinzicht veel meer zelfvertrouwen gekregen. Dit alles bereikte ze in amper 6 sessies.

Eva, moeder van 3 kinderen en drukke carrièrevrouw, balanceert op de rand van een burn-out. Ze kan niet meer genieten van haar gezin en weet niet meer wat haar echt energie geeft. Het jongste kind gunt haar bovendien weinig nachtrust. Ze is constant uitgeput en weet soms niet hoe ze de dag moet doorkomen. Daarbovenop krijgt ze te maken met een heel moeilijke beslissing in haar leven: haar man wil verhuizen naar het buitenland om daar carrière te maken. Zij ziet het echter niet zitten omdat ze vreest voor het full-time moederschap. Op het moment dat Eva langskomt voor coaching dreigt er een echtscheiding. Tijdens de coaching werken we aan haar energie niveau, daarnaast helpt de coach haar ook om te achterhalen wat haar eigen doelstellingen zijn in haar leven. Ze leert zichzelf opnieuw kennen en leert weer genieten van haar gezin en echtgenoot. Na enkele sessies kan Eva een weloverwogen besluit nemen i.v.m. de mogelijke verhuis naar het buitenland.

Als je je doelen niet kent, kom je nooit uit op de plek waar je wil zijn