ankie duis.jpg

Ankie Duis, zaakvoerster Neufmoisbelle

Ik heb als onderneemster een cursus styling-en kleuradvies gevolgd bij Annemie. Dit was heel interessant en verhelderend. Ze is heel professioneel en lekker to-the-point. Daar houd ik van. Daarna heeft ze bij ons in de winkel ook nog een workshop gegeven. Ook dit was een groot succes!

dimitri stuer.jpg

Dimitri Stuer, zaakvoerder Motion Builders

“Juist kleurgebruik speelt in mijn vakgebied als videoproducer een ontzettend grote rol. Niet enkel in beeld, ook in kleding.Dankzij de kleurenconsulting van Annemie ben ik me zelf ook meer bewust geworden van het belang van correct kleurgebruik bij de keuze van kleding. Ontzettend belangrijk om het juiste imago uit te stralen naar je klanten. Het draagt ook bij aan meer zelfrespect wat zich ook vertaalt in aangenamere klanten contacten.

Annemie is ook freelance kleurenconsulente voor mijn videobedrijf Motion Builders. Haar advies en tips doen mijn klanten voor de camera extra schitteren. Ze is een echte consultant die met veel geduld en heel ruime en diepe kennis mensen bewuster maakt van het effect van kleur. En steeds met precisie te werk gaat. Haar warme mensgerichte benadering maakt van een technisch complexe theorie zoals kleur een verrassende belevenis met vooral een ‘blijvend’ positief resultaat. Annemie is niet enkel image consultant. Ze is ook Life-Coach en dat maakt haar werkwijze quasi uniek in beide vakgebieden. Als er een faculteit ‘kleur’ bestond, zou ik deze keer vooraan in de aula zitten om geen woord te missen van de kleurrijke docente Annemie met een echt hart voor elk individu. ”

nele matthijs 2.jpg

Nele Matthijs, causale voetreflexologe

Dress4success is een aanrader! Nog nooit had ik zo vlug en goed resultaat, dan na persoonlijke coaching bij Annemie. Een echte aanrader voor wie op eender welk gebied het pad soms een beetje kwijt is. Ik vond eindelijk de boost energie om te doen wat ik al lang moest doen en een portie zelfvertrouwen kreeg ik er ongevraagd ook nog bovenop :-)

 

“Annemie, ik wil je bij deze nog eens hartelijk bedanken voor de fantastische ‘Boost your image’. What a difference a day makes! Dankzij jouw duidelijke uitleg heb ik eindelijk (na jaren stijlboeken te hebben gelezen), begrepen wat het verschil maakt om mijn imago in een professionele omgeving te versterken. Door jouw tips en de shopping sessie zag ik het eindelijk écht in de spiegel. Daar kan geen boek tegenop! Ik kan iedereen jouw snelcursus ‘Boost your image’ aanbevelen. Toegegeven, het is een investering, maar één met een voor mij gigantische return! Het was een heel fijne ervaring en het begin van een echte garderobe upgrade. ”

— Ingrid, 48 jaar, Ambtenaar

“Nog eens HEEL erg bedankt voor je hulp gisterennamiddag tijdens de personal shopping! Het is een heel vrouwelijke stijl geworden (en helemaal mee met de mode) en ik voel me daar wel goed in, ook allemaal mooi gecombineerd. Dat was ook de reactie van mijn echtgenoot: alles mooi op elkaar afgestemd, terwijl ik vaak met slechts 1 kledingstuk naar huis ga. Hij zag je keuzes voor mij ook wel zitten, dat was duidelijk. Superbedankt! ”

— Els, 43 jaar, Sales Manager

“Als man is het niet altijd eenvoudig om de juiste kleding uit te kiezen. Omdat ik een volledig nieuwe garderobe nodig had, leek het mij best om eerst een ‘dress4success traject’ te volgen om miskopen te vermijden. Dankzij de kleurcoaching weet ik nu welke kleuren ik links kan laten liggen en welke kleuren het beste bij mij passen. Als ik nu ga winkelen neem ik mijn kleurenpas mee om gemakkelijk de juiste kleuren uit te kiezen. De figuurcoaching sessie heeft me dan weer geholpen de juiste patronen te kunnen kiezen die ervoor zorgen dat mijn figuur beter uit de verf komt. Het zijn een aantal eenvoudige regels die je makkelijk kan leren, zelfs als man. Tenslotte was de stijlanalyse ook heel belangrijk om een stijl de kiezen die echt bij mij past.

Ondertussen ben ik druk bezig om alle opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Winkelen gaat nu een stuk makkelijker en ik kan de kleermaker duidelijk aangeven welke stof en snit ik wil voor mijn kostuum. Het resultaat zal prachtig zijn! ”

— Tom, 34 jaar, Manager

“Niet goed in je vel, niet weten wat dragen, er moe uitzien, verkeerde keuzes bij het shoppen, … Een traject bij Annemie heeft mij hiervan verlost. Door het dragen van de juiste kleurencombinaties in kleding én make-up zie ik er opvallend beter uit; ik voel mij zelfzekerder, ik krijg opnieuw complimenten en dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu wat ik mag en kan tonen en camoufleer wat beter niet gezien wordt … Dat zorgt voor uitstraling. Mijn kleurenpaspoort heeft een vaste plaats in mijn handtas; ik heb sindsdien geen enkele frustratie meer gekend over een miskoop! Ik winkel nu veel gerichter en efficiënter.

Na een analyse met het Dermavisie-toestel weet ik nu ook precies hoe ik mijn huid moet verzorgen en waar ik kan bijsturen (dankzij de regelmatige controles). Ik gebruik de juiste producten en verzamel zo geen geopende verpakkingen meer die uiteindelijk toch niet resulteerden in wat ze in de reclame beloven.

Echt een investering die zichzelf terugverdient! ”

— Els, 43 jaar, Sales Manager

“We vonden het superleuk en leerrijk! En we hebben allebei al erg ons best gedaan om jouw tips toe te passen. Met een super resultaat! We hebben al heel wat toffe reacties gekregen en we voelen ons allebei een pak beter in ons vel! Een ‘dress for success traject’ is een aanrader voor iedereen die zich niet goed in z’n vel voelt! En je had gelijk hoor, afvallen lukt een pak vlotter nu ik me beter voel! Bij deze nogmaals heel erg bedankt, Annemie! Je hebt ons leven veranderd!”

— Wim en Anja, 35 jaar

Dress4success kan ik iedereen aanraden ! De coaching door Annemie is professioneel, ze speelt in op de behoeften die je op dat moment hebt, geeft heel veel tips hoe je het thuis moet aanpakken, geeft je een luisterend oor en ze heeft een zeer groot inlevingsvermogen.Samen met jou levert ze prachtig werk om je leven terug op het juiste spoor te krijgen!

— Krista, Verpleegster, 46 jaar