• Marktplein 24
  • Galmaarden
  • Belgie

Meer Tijd, Meer Energie en Minder Stress dankzij de juiste kleding en aangepaste voeding

Herken je dit?

Je hebt het altijd druk: je wil wel gezond koken, maar door je drukke agenda en vele verplichtingen, durf je wel eens te kiezen voor een suikerrijke snack of gemakkelijke, minder gezonde oplossingen. Je voelt je moe, drinkt te veel koffie en zit niet zo goed in je vel. Misschien weeg je wel een paar kg te veel, maar afvallen wil maar niet lukken. Kortom, je vindt jezelf niet echt aantrekkelijk meer en kiest vaak voor comfort kleding en comfort food.

Dan kunnen wij jou helpen!

Allebei hebben wij door onze jarenlange ervaring met vrouwen ondervonden dat innerlijk en uiterlijk ALTIJD samen gaan. Door te werken aan de binnenkant, verander je de buitenkant en omgekeerd. De beste resultaten krijg je dus als je aan allebei even veel aandacht besteedt. Meer nog, door je beter te voelen over je uiterlijk, lukt afvallen en gezond eten makkelijker. Dit lijkt tegenstrijdig maar is wel een feit.

We zijn allebei druk bezette mama’s met een full-time job.en hebben zelf ook jarenlang hiermee geworsteld. We (her)kennen de problemen, maar intussen ook de oplossing. Daarom besloten wij enkele maanden geleden om de handen in elkaar te slaan en een workshop te ontwikkelen met enkele concrete direct toepasbare tips.

- Wist je dat kleur je humeur en je uitstraling beïnvloedt? En dat een bord vol groenten in alle kleuren van de regenboog niet alleen mooi oogt, maar dat je meteen ook meer vitaminen binnenkrijgt, wat een rechtstreekse invloed heeft op je energie en je humeur?

  -> we geven je concrete tips om JOUW kleuren te bepalen en JOUW bord samen te stellen en zo de beste versie van jezelf te worden.

- Wist je dat je door beter te plannen (bijvoorbeeld tijdens het weekend) je mentale druk vermindert tijdens de week en je meer tijd vrijmaakt voor leukere zaken, me -time of activiteiten met je gezin bijvoorbeeld.

-> we geven je concrete en haalbare tips om betere en snellere keuzes te maken bij het samenstellen van jouw outfits en om gezond te eten zonder uren in de keuken te spenderen

-Wist je dat kleding en voeding ook een effect hebben op onze emoties?

-> we geven je concrete tips om beter te leren omgaan met stress, emoties en emo-eten. Je zal ontdekken hoe je een rustiger leven kan leiden dankzij kleine aanpassingen in je kleerkast en in je voedingspatroon.

Mis deze kans niet en schrijf je snel in voor deze unieke workshop met 2 topcoaches in hun vak!

Plaatsen zijn beperkt, je bent pas officieel ingeschreven na betaling via de website.

Wanneer : woensdag 19/2 van 19u15 tot 21u15.

Waar: Mind Your Food , Marktplein 24, 1570 Galmaarden.

Investering: € 35 (vooraf te betalen via de website) Drankje en gezonde hapjes inbegrepen :)

Aantal deelnemers: max. 15


Hoe inschrijven?
Druk hieronder op de knop ‘ Purchase’ . Volg de verdere stapsgewijze on-line betaalinstructies. De betaling kan via je kredietkaart. Contacteer ons via telefoon of email als je vragen hebt.

Ter bevestiging van jouw inschrijving krijg je van ons een mail met verdere info.


Workshop 'Look Good. Feel Good'
€35.00

Woensdag 19 februari, 2020
19:15 – 21:15

Waar? Mind Your Food, Marktplein 24, Galmaarden.

Add To Cart

Op jouw succes! Hopelijk tot dan!

Annemie en Nathalie