Inspiratiesessie: ’ Laat zien hoe goed je bent! ‘

Heb je ook wel eens een moment van twijfel over hoe je eruitziet? Wat trek ik aan? Wat past bij mij? Sta ik wel met deze haarkleur? Hoe kom ik over? Of welke kleding draag ik best bij een netwerkevenement of sollicitatie?

Wel, we hebben ze allemaal, die momentjes!

Want het is ook heel moeilijk om ‘je eigen uitstraling’ te zien.

Stemt jouw binnenkant op elk moment overeen met de buitenkant, of laat je soms iets anders zien dan wie je werkelijk bent?

En hoe zit het met de ‘overkant’? Hoe kom je over op anderen? Hoe zit het met jouw verbale en non-verbale communicatie?

IMAGO= binnenkant + buitenkant + overkant

Enkel als deze 3 elementen elkaar versterken, zien mensen wie je ‘echt’ bent!

Voor wie?

Ben jij een ambitieuze ondernemer of professional?

Maar ben je soms verlegen of onzeker over je uitstraling?

Vind je het moeilijk om in beeld te komen?

Wil je meer zakelijk succes?

Ben je leergierig?

Dan is deze workshop wellicht voor jou!

Wat ga je DOEN in deze interactieve workshop?

 • met volle aandacht naar elkaar kijken en luisteren

 • met gelijkgestemden in gesprek gaan over je huidige en gewenste imago

 • elkaar feedback geven op een luchtige en altijd positieve manier

Kortom, na deze workshop zie jij jezelf door de ogen van iemand anders!

Wat ga je LEREN?

 • het geheim achter ‘uitstraling’ en charisma

 • de 3 hoofdpijlers van een sterk imago

 • hoe je een positieve eerste indruk maakt

 • hoe je jouw imago concreet kan versterken (je krijgt een aantal direct inzetbare tips)

Wat levert deze workshop jou op?

 • inzicht in wat imago precies is

 • inzicht in je eigen imago en uitstraling: wat is je grootste talent en hoe kan je dit ook laten zien aan anderen

 • bewustwording en ontwikkeling van je eigen identiteit: je krijgt duidelijkheid over wie je bent en wat je wil

 • een boost voor je zelfvertrouwen en zichtbaarheid

Na de inspiratiesessie is er ook nog even tijd voorzien voor een netwerkmoment, breng dus zeker ook jouw visitekaartjes mee!

Je krijgt die avond ook de mogelijkheid om een GRATIS imagoscan (1,5 u) aan te vragen met Annemie De Rijck,

Je leert tijdens deze workshop jezelf zien door de ogen van de ander en je zal gaandeweg ontdekken hoe bijzonder je bent! Dit zal jou helpen om nadien succesvoller te zijn in je samenwerking met anderen, in je persoonlijke relaties en in je carrière.

Dit evenement is een MUST voor elke leergierige onderneemster of professional die bewust wil werken aan de uitstraling van zichzelf en haar bedrijf!

Interesse?

 • Wanneer: dinsdag 2 juli om 19u30 (ik geef deze workshop slechts een paar keren per jaar, grijp snel je kans!)

 • Waar: Vergaderzaaltje bij Puur Passie, Plaats 4, 1570 Tollembeek (er is ruime parking op het plein voor en achteraan de winkel)

 • Bijdrage: 25 euro

 • Aantal deelnemers: maximum 20 (enkel zo kan ik persoonlijk feedback garanderen)

 • Hoe inschrijven?
  Druk hieronder op de knop ‘ Purchase’ . Volg de verdere stapsgewijze on-line betaalinstructies. De betaling kan via je kredietkaart of Paypal. Contacteer ons via telefoon of email als je vragen hebt.

  Ter bevestiging van jouw inschrijving krijg je van ons een mail met verdere info.

Coach Annemie De Rijck

Annemie is een spontane en gedreven image consultant die sinds 2008 zowel mannen als vrouwen op enthousiaste wijze inspireert en adviseert op het gebied van persoonlijke uitstraling en zichtbaarheid. Daarnaast is ze trainer en professionele coach. Ze ontdekte al snel dat uiterlijk en innerlijk steeds met elkaar verbonden zijn zoals lichaam en ziel. De twee kunnen eigenlijk nooit los van elkaar bekeken worden. Speciaal voor ondernemers en professionals ontwikkelde ze een in Vlaanderen uniek concept van imagocoaching: een combinatie van innerlijke en uiterlijke coaching. Als gepassioneerde en leergierige coach blijft Annemie de evoluties en ontwikkelingen in deze sectoren bestuderen. Ze volgde inmiddels talloze opleidingen op het vlak van kleur, stijl, imago, persoonlijke ontwikkeling en coaching in België en Nederland. Zij is gecertificeerd image consultant, gediplomeerd life en integrale coach, HSP-Coach en NLP wandelcoach. Annemie is ook gecertificeerd Interrogation Expert en Triple P Expert.

DSC_0328.JPG

Wat anderen zeggen over Annemie

Annemie is niet het poppemieke-type die enkel met uiterlijkheden en modeverschijnselen bezig is. Ze nodigt op haar manier uit om te stralen op een natuurlijke manier. Haar aanpak past goed bij hardwerkende vrouwen en mannen die op een onderscheidende en toch persoonlijke manier willen communiceren met de buitenwereld.

— Fabienne Van den Haute - zaakvoerster bij The Moodcoach
Ik apprecieer ten zeerste haar professionele begeleiding met groot inlevingsvermogen naar de bedrijfswereld.
— Erika Wyckmans, zaakvoerster bij The House of ChangeAnnemie is een zeer aangename persoon, met heel goede kennis van zaken. Ze is professioneel en tegelijk zeer creatief.
— Oanu Butnariu, zelfstandig zaakvoerster en HR Consultant bij Ernst & Young
Dankzij de kleurenconsulting van Annemie ben ik me zelf ook meer bewust geworden van het belang van correct kleurgebruik bij de keuze van kleding. Ontzettend belangrijk om het juiste imago uit te stralen naar je klanten. Het draagt ook bij aan meer zelfrespect wat zich ook vertaalt in aangenamere klanten contacten. Annemie is niet enkel image consultant. Ze is ook Life-Coach en dat maakt haar werkwijze quasi uniek in beide vakgebieden!
— Dimitri Stuer zaakvoerder bij Motion Builders
Annemie staat voor professionalisme en een klassevolle, vriendelijke en persoonlijke aanpak die vertrouwen geeft. Je leert heel anders naar jezelf kijken, en krijgt veel verhelderende tips, vooral naar kleur, stijl en kledingadvies toe. De opleiding die ik bij haar volgde was zeer persoonlijk en tegelijk heel professioneel.
— Nicole De Schuyter, zelfstandig zaakvoerster
Beste Annemie, Ik ben je meest actieve referent voor wat betreft de innerlijke en uiterlijke coaching! De uiterlijke coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen: op en top professioneel, zeer leerrijk en met uitgebreid verslag. Het resultaat: zeer duidelijk positieve verwonderde reacties uit mijn directe omgeving. Ik zeg oprecht dat je ook een kei bent als innerlijke coach! Ik denk dat ik geen makkelijke ‘klant’ was. Ik bewonder je vermogen om zo kordaat de vinger op de wonde te leggen, om rechtuit je mening te zeggen (en dat waren zeker niet altijd complimenten!), om de tools te geven die mij tot inzicht hebben gebracht. Ook om mij mezelf beter te leren kennen... want dat was blijkbaar niet het geval. Ik ben je dankbaar voor alles wat ik van jou heb kunnen leren.”
— Bart Corryn, zaakvoerder bij Planet Eco


Op jouw succes!

Annemie