DSY-0044.jpg

leiderschapstraining: ook voor jou? ontwikkel de leider in jezelf...

Een coach helpt je om zaken in het juiste perspectief te plaatsen en bij het vinden van oplossingen voor veel problemen. Verwacht geen oplossing of passend antwoord, het is de bedoeling dat je je eigen antwoorden vindt. Je kunt leren van onze ervaringen en tips, maar jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om gemotiveerd, positief, succesvol en vooral jezelf te zijn.

Een coach oordeelt niet over je, hij is er eenvoudig om je te ondersteunen en te motiveren! Het geheim van topprestaties zit hem vooral in het mentaal versterken, een klankbord zijn bij het nemen van grote beslissingen, helpen de eigen vaardigheden aan te scherpen, nieuwe inzichten te ontdekken, te motiveren. Dat is exact wat wij gaan doen voor jou.
 


Goede coaching geeft je hoop en goesting om voluit te gaan

Voor wie is deze training interessant?

 

     

Waaraan kan je zoal werken tijdens deze training?

 • Meer zelfvertrouwen krijgen als leidinggevende

 • Je leven LEIDEN in de juiste richting

 • Beter ontplooien van je talenten

 • leren delegeren

 • Komaf maken met stress

 • Vermijden van terugval (eens je een beslissing hebt genomen)

 • Meer leiderschap ontwikkelen

 • De juiste balans vinden tussen privé en werk

 • Beter inzicht geven bij de vragen: wie ben ik? wat wil ik echt? wat kan ik? wat houdt me tegen?

 • je zakelijke doelen behalen

 • omgaan met je hooggevoeligheid (HSP) in je job/carrière

 • voorkomen van een burn-out of bore-out

 • Je carrière perspectieven verduidelijken

 • beter leren communiceren (geweldloze communicatie)

 

Sensitieve, creatieve ondernemers en professionals die verder willen groeien in hun carrière of bedrijf. Je voelt dat je op een keerpunt staat en hebt nood aan een klankbord zodat je je visie en doelen helder krijgt.

Leadership Coaching is niet enkel relevant voor bedrijfsleiders, kaders en zelfstandige ondernemers of zaakvoerders. Ook professionals, kunstenaars en personen met veel verantwoordelijkheden hebben baat bij deze training.

Als coach wil ik samen met jou de kloof dichten tussen waar je nu bent en waar je wilt staan. Ik zal je helpen om uit je verankerde gedachtenpatroon te stappen en zal je uitdagen om groter te denken. Je leert de leider in jezelf te ontwikkelen door het ontdekken en inzetten van je unieke talenten en drijfveren. 

Op die manier leer je vorm te geven aan het bedrijf van je dromen en leer je groter te denken!

Werkwijze

We beginnen steeds met een verkennend intake gesprek waarbij we jouw belangrijkste uitdaging of wens identificeren.

In verdere sessies bekijken we uitgebreid de opties die je hebt, en wegen die af aan verscheidene factoren. We gieten dit in een actieplan met concrete mijlpalen. We bespreken tussentijds de resultaten, en stellen waar nodig bij.

Je krijgt ook aangepaste oefeningen mee naar huis zodat je groeiproces ook buiten de sessies verder loopt en we dus op korte tijd veel kunnen realiseren.

Naast het gesprek gebruiken we ook allerlei andere leuke werkvormen die het jou makkelijker zullen maken om ontdekkingen te doen en die je zullen inspireren. Hierbij gaan we vooral intuïtief te werk, coaching verloopt bij ons niet via vaststaande werkvormen of strategieën.

Ook het aantal sessies kan variëren, afhankelijk van hoe het proces verloopt (van een aantal weken tot soms enkele maanden). In de intake bepalen we samen het aantal sessies waarbinnen we jouw doel wensen te bereiken. Gemiddeld moet je rekenen op ongeveer 6 sessies per doelstelling.  

Wat is het effect van deze persoonlijke leiderschapscoaching?

Er zijn 4 belangrijke factoren waarom deze leiderschapstraining werkt. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond, dat dankzij coaching, jouw productiviteit stijgt met maar liefst 88%.

1) Verantwoording
Gemiddeld heb je 6 contactmomenten met een coach. Door deze vaste wederkerende momenten, word je extra gestimuleerd om meer gedaan te krijgen, dan wanneer je er alleen zou voorstaan. Een beetje zoals je ook je conditie kan trainen met een personal coach.  Samen met een coach, zal je in staat zijn grotere sprongen vooruit te maken, je doelstellingen ambitieuzer te zetten en groter te denken.

2) Gecertificeerde ervaring
Een coach is gecertificeerd en kan je precies helpen om de juiste doelen te bepalen, meer te verdienen of je privé en je professioneel leven evenwichtiger te balanceren om zo productiever te zijn met minder moeite. Je zal steeds meer bereiken met een gecertificeerde coach aan je zij.
Coach Annemie De Rijck werd door verschillende instituten gecertificeerd in o.a. volgende domeinen: imago coaching, life coaching, stress en burn-out coaching, HSP coaching, ondervragingstechnieken, integrale coaching, NLP wandelcoaching, Personal Power Plus.

3) Resultaatgericht
Een getrainde coach weet de juiste woorden te gebruiken zodanig dat je op een natuurlijke wijze wordt gemotiveerd. Dus geen oordelend gezeur of peptalk. Door de regelmatige contactmomenten, ben je in staat de nieuwe inzichten en manieren van denken, te verwerken en je eigen te maken. En door telkens nieuwe uitdagingen aan te gaan, ga je jezelf op hogere niveaus tillen.

Op de duur, ga je echt uitkijken naar het volgende contactmoment!

4) Snelheid
De meeste mensen die een coach nemen, merken al heel snel op dat er iets positiefs aan het gebeuren is. Grote veranderingen kunnen soms heel snel plaatsvinden. Als coach trigger ik immers jouw intrinsieke motivatie en dat zet mensen heel snel in beweging! 

Wil je weten of je in aanmerking komt voor onze Leadership Boost Training? Boek dan hier jouw gratis kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk.

Naam *
Naam

"Dress4success is een aanrader! Nog nooit had ik zo vlug en goed resultaat, dan na persoonlijke coaching bij Annemie. Een echte aanrader voor wie op eender welk gebied het pad soms een beetje kwijt is. Ik vond eindelijk de boost energie om te doen wat ik al lang moest doen en een portie zelfvertrouwen kreeg ik er ongevraagd ook nog bovenop :-)"

Nele Matthijs, causale voetreflexologe


"Beste Annemie, Ik ben je meest actieve referent voor wat betreft de innerlijke en uiterlijke coaching! De uiterlijke coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen: op en top professioneel, zeer leerrijk en met uitgebreid verslag. Het resultaat: zeer duidelijk positieve verwonderde reacties uit mijn directe omgeving. Ik zeg oprecht dat je een kei bent als innerlijke coach! Ik denk dat ik geen makkelijke 'klant' was. Ik bewonder je vermogen om zo kordaat de vinger op de wonde te leggen, om rechtuit je mening te zeggen (en dat waren zeker niet altijd complimenten!), om de tools te geven die mij tot inzicht hebben gebracht. Ook om mij mezelf beter te leren kennen... want dat was blijkbaar niet het geval. Ik ben je dankbaar voor alles wat ik van jou heb kunnen leren."

Bart Corryn, zaakvoerder Planet Eco

Als je je doelen niet kent, kom je nooit uit op de plek waar je wil zijn