Je werknemers zijn het uithangbord van je bedrijf. Hun eerste indruk op de klanten is onmiddellijk en onvervangbaar! Je werknemers kunnen dus maar beter geloofwaardig, benaderbaar en professioneel overkomen.

laat je bedrijf groeien door te investeren in het aanwezige talent bij je personeel!

Succesvolle bedrijven investeren in het imago van hun werknemers en begrijpen dat professionele imago-trainingen voor het personeel bijdragen aan de reputatie van het bedrijf. Wij bieden groepstrainingen en workshops aan, maar ook individuele coaching sessies rond imago, personal branding communicatie en lichaamstaal. Wij begeleiden graag elke werknemer: of het nu gaat om de directiesecretaresse, de verkopers, de CEO of nieuwe werknemers van het bedrijf…  

Ben je tevreden over je werknemers, maar hebben ze weinig uitstraling? Komt het 'brand' van je werknemers overeen met het personal brand van je organisatie of bedrijf? Heb je high-potentials in dienst die wel wat kledingadvies kunnen gebruiken? Wil je dat jouw winkelpersoneel professionaliteit en bekwaamheid uitstraalt en meer verkoopt? 

Investeer dan in een training of workshop rond imago en personal branding! Je zal dit dubbel en dik terug verdienen...


Voor wie?

Elke professional, ondernemer of werknemer
de secretaresses, het commerciële team, CxO, het directiecomité, nieuwe werknemers van het bedrijf, managers, high potentials...

Onze workshops en trainingen  komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille, waardoor je 40% kan recupereren. Vraag naar de voorwaarden.

WAT?

Individuele coaching sessies
Groepstrainingen
Workshops
 
rond
imago, personal branding, lichaamstaal, Insights, Personal Power Plus, assertiviteit, communicatie enz...
 


Wil je graag meer info over de mogelijkheden en prijsoffertes? Vul het formulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk.

 

Naam *
Naam

onze unieke teamcoaching: combinatie van talententraining & mental coaching 

Heb je de indruk dat de zoveelste opleiding rond communicatie of assertiviteit eigenlijk weinig helpt? Vallen er constant werknemers uit doordat ze geveld worden door stress en burn-out? Volgden je werknemers reeds tal van opleidingen, maar zie je amper verandering in hun gedrag?

Dat is normaal! Training zonder coaching haalt weinig uit.

De meeste werknemers vervallen na een tijdje weer in hun oude, vertrouwde patronen en de opleiding heeft weinig effect gehad.

Daarom is het van het grootste belang voor het bedrijf en de werknemers dat iedereen zijn talenten ten volle kan benutten. Wij hanteren een uniek persoonlijkheidsmodel (Personal Power Plus) waarmee we persoonlijkheid met imago verbinden. 

Coaching in bedrijven zorgt voor individuele groei van de medewerkers. Het coachen van de medewerkers heeft zijn weerslag op hun dagelijks functioneren, zowel op het werk als privé. Voor een bedrijf leidt dit tot meer professionaliteit, helderdere communicatie, verhoogde zelfsturing en betere samenwerking onder de werknemers. Deze factoren vertalen zich in meer werkplezier en een gezond bedrijf.

We begeleiden bedrijven en organisaties op volgende terreinen:

 • overgang naar een nieuwe functie

 • stress, overbelasting, burn-out

 • leiding geven

 • visie en strategie

 • geweldloos communiceren

 • spanningen omtrent anders leren omgaan met een collega (persoonlijkheidstypes)

 • het ontwikkelen van specifiekere competenties (kernkwaliteiten en talenten)

 • assertiviteit (omgaan met minder/meer assertieve collega’s)

 • ontwikkelen van zelfvertrouwen

 


ons unieke concept : training en Coaching vanuit talenten

Training en coaching vanuit talenten is effectief en nodig op de werkvloer!

 

Heb je moeite om je team echt te motiveren of mensen aan te zetten tot verandering? Vertrek je bij het begeleiden van je mensen vooral uit de verbeterpunten? Of focus je meer op wat ze al wel kunnen? 

Uit onderzoek blijkt immers dat nog heel wat managers hun medewerkers vooral coachen op hun verbeterpunten en te weinig met hun talenten. Dat moet eigenlijk omgekeerd!

In onze bedrijfstrainingen en coaching focussen wij vooral op wat reeds aanwezig is bij de werknemers. Wij starten onze trainingen en coaching trajecten steeds op vanuit een positieve en veilige omgeving. 

Bedrijven en organisaties kunnen ons inschakelen voor :

 • trainingen, workshops en groeitrajecten rond personal branding, leiderschap, talenten en communicatie

 • persoonlijke coachingtrajecten van uw medewerkers

Ons werkinstrument: Personal Power Plus

Dit is een online persoonlijkheidsinstrument dat gedetailleerd inzicht geeft in de grootste krachten, unieke kwaliteiten en diepste drijfveren van jouw werknemers. Het is de enige methode die innerlijk en uiterlijk combineert en tools aanreikt om ieders persoonlijke, unieke innerlijke kracht zichtbaar te maken.

Het is een UNIEK systeem omdat het:

1) de hele mens meet: werk en privé

2) een verfijnd model gebruikt met 40 powertypes voor kwaliteiten en drijfveren

3) een natuurlijke en associatieve visuele taal hanteert: gebaseerd op de psychologie van kleuren en de filosofie van de 4 elementen

4) de kracht van kleur gebruikt als coaching en communicatie instrument

5) altijd POSITIEF is: er wordt vooral ingegaan op wat er al is en hoe dat verder ontwikkeld kan worden en zichtbaar gemaakt

Voor teams biedt dit systeem:

- inzicht in ieders unieke talenten en drijfveren

- inzicht in hoe je je kracht zichtbaar kan maken

- inzicht in de taal van kleur en wat je hiermee communiceert en uitstraalt

- waardering en respect voor elkaar en versterking van het team imago

- inzicht in de verschillende communicatiestijlen en wat de mensen motiveert

- effectievere communicatie en betere samenwerking

- inzicht in ontwikkelmogelijkheden en energie verhoging