Ons uniek concept van imago, life en business coaching zorgt voor een blijvende impact op lange termijn.

Ben jij een sensitieve creatieve ondernemer of leidinggevende die worstelt met één van deze problemen?

Heb je te weinig zelfvertrouwen en ben je onzeker over je uitstraling en je carrière?

Zorgzame, gevoelige ondernemers en leidinggevenden besteden soms te weinig aandacht aan zichzelf omdat ze vooral investeren in hun bedrijf en tijd vrijmaken voor hun medewerkers of hun gezin waardoor ze zichzelf op de tweede plaats zetten en steeds te weinig tijd hebben.   

HERKEN JIJ DIT OOK?

 • In je bedrijf kom jij op de laatste plaats: je hebt soms zelfs geen loon

 • Je hebt onvoldoende zelfvertrouwen: hierdoor houd je onbewust jouw eigen succes tegen

 • Je bent zeer professioneel maar je klanten/collega’s waarderen dit onvoldoende

 • Je trekt de verkeerde klanten aan

 • Je wordt niet gezien door je baas, collega's, klanten

 • Je weet wat je wil, maar je durft het niet waarmaken, het blijft bij vage dromen

 • Je denkt eraan te stoppen met je bedrijf (te veel stress, te weinig tijd, …

 • Je wil groeien in je bedrijf of in je carrière, maar je weet niet hoe

 • Je bent bang om te spreken voor publiek

 • je bruist van de ideeën, maar je krijgt ze moeilijk gerealiseerd

 • Je hebt al veel geïnvesteerd in je bedrijf, maar niet in jezelf

Gelukkig ben je niet de enige! Veel ondernemers en leidinggevenden hebben moeite om de beste versie van zichzelf te laten zien. Ze slagen er vaak niet in om zich als een professional te kleden waardoor ze niet uitstralen wie ze zijn en waar ze voor staan. Ze kleden zich in outfits die niet passen bij hun functie of hun persoonlijkheid. Hierdoor vallen ze niet genoeg op en wordt hun boodschap niet gehoord. Ze kennen hun eigen waarde wel, maar durven het niet te tonen aan hun omgeving. Onbewust laten ze hun deskundigheid, expertise en leiderschap onvoldoende zien en dat frustreert hen. Ze worden onzeker en gaan twijfelen aan zichzelf en hun bedrijf of carrière. 

Wat zou je ervan vinden als je door je uitstraling bereikt dat je indrukt maakt, geloofwaardig overkomt en vertrouwen uitstraalt naar je baas of ideale klanten?

En dat je voortaan kleding draagt waarin je je aantrekkelijk en comfortabel voelt zodat je ten allen tijde authentiek en zichtbaar durft zijn. 

 

6 maanden programma: 'VIP succes training: word maximaal zichtbaar en succesvol!

Word maximaal zichtbaar, ontwikkel je expert status, krijg meer zelfvertrouwen
en succes op alle vlakken in je leven...

We coachen jou uitgebreid bij je ‘image branding’, zodat mensen van bij die eerste 7 seconden al weten met wie ze te maken hebben.

We gaan op zoek naar jouw specifieke kleurenstijl en talenten en hoe je die voor alle gelegenheden het beste in de verf kan zetten. Zoals een architect vorm geeft aan het huis van je dromen, helpen wij je vorm geven aan jezelf. Daarvoor hebben we jouw input nodig: wat zijn je dromen en verlangens? Hoe wil je jezelf in de markt zetten? Wat heb je daarvoor nodig? Wat zijn de waarden die jij wil uitstralen? Met onze kennis en coaching geven we tijdens een op maat gemaakte training uiteindelijk vorm aan jouw zelfbeeld en hoe je dat in de wereld gaat zetten. Zo word je authentiek en echt jezelf!

Als vanzelf ga je meer stralen, je straalt vertrouwen uit. En voor wie straalt, volgt succes. Op alle terreinen in je leven!

Mensen volgen graag winnaars en dat is wat jij zal worden!

OPMERKING: omdat we onze VIP klanten graag persoonlijk begeleiden is deze intensieve training slechts toegankelijk voor maximum 10 personen per jaar! Vul het formulier in onderaan de pagina en vraag jouw GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK via skype of telefoon (15’) aan.


unieke vip succes training

Word maximaal zichtbaar, verhoog je expert status en bereik al jouw doelen, met succes!

zeer uitgebreide en persoonlijke UITERLIJKE training in kleur, stijl, figuur, make-up, imago, garderobemanagement en personal shopping
+
INNERLIJKE training in meer zelfvertrouwen, high-end ondernemen, leiderschap en zichtbaarheid  

 

Bonus 1
heerlijke lunch tijdens de personal shopping

Bonus 2
enkele maanden na het traject is er een terugkom sessie waarbij we nagaan in hoeverre je het geleerde al hebt toegepast en we jouw vragen kunnen beantwoorden

Bonus 3
regelmatige tussentijdse coaching sessies via mail/skype/telefoon

Bonus 4

gratis deelname aan de workshops en inspiratie sessies van onze Success Academy

 

Aangezien wij enkel met individuele trainingen werken op maat van de klant, is het aantal deelnemers beperkt. Contacteer ons om te weten of je in aanmerking komt voor deze training. Tijdens een gratis geprek (15') gaan we graag in gesprek met jou. Vul het formulier in verder op de pagina.


Even samengevat. Wat ga je na deze ‘VIP SUCCES TRAINING’ allemaal weten en kunnen?

Na de sessies rond je UITERLIJK EN IMAGO:

 • Ik ken mijn topkleuren die me doen stralen en kan ze combineren met zakelijke basiskleuren die bij me passen

 • Ik weet hoe ik door de kleurkeuze van mijn kleding mijn omgeving kan beïnvloeden, ik kan zo mijn expert status verhogen en er op elk moment professioneel en toch benaderbaar uitzien.

 • Ik ken de pluspunten van mijn figuur en weet perfect hoe die in de verf te zetten, ook in mijn zakelijke outfits

 • Ik ken mijn eigen zakelijke en persoonlijke ‘stijl’ die volledig klopt met mijn innerlijk

 • Ik krijg tips i.v.m. mijn make-up, haarkleur, kapsel en bril. Op aanvraag voorzien we ook een kappersbezoek en eventueel briladvies bij de opticien. Contacteer ons voor de voorwaarden en prijzen.

 • Ik ben verlost van garderobestress en kan een garderobe samenstellen die tegemoet komt aan al mijn verantwoordelijkheden en verschillende rollen, zowel privé als op het werk

 • Ik leer merken en/of winkels kennen die perfect aansluiten bij mijn imago en stijl

 • Ik leer kleding combineren en weet hoe ik mezelf kan ‘updressen’ en ‘downdressen’ d.m.v. simpele ingrepen in mijn look (zeer handig als je b.v. op dezelfde dag naar kantoor moet en ’s avonds nog een netwerkevenement of feestje hebt)

Na de unieke PERSOONLIJKE LIFE & BUSINESS COACHING sessies:

 • Ik voel me beter in mijn vel

 • Ik heb een plan en waar ik naartoe wil (met mijn bedrijf, met mijn carrière)

 • Ik kan weloverwogen beslissingen nemen op zakelijk en persoonlijk vlak

 • Ik heb meer zelfvertrouwen

 • Ik kan een betere work-life balance hanteren

 • Ik ken mijn talenten en waarden

 • Ik weet wat mijn competenties zijn en wat ik beter overlaat aan anderen

 • ik durf meer zichtbaar worden

 • ik kan beter communiceren met mijn collega's en werknemers

WERKWIJZE EN INHOUD

Nadat wij samen een analyse hebben gemaakt van jouw UITDAGING of verschillende samenhangende problemen, gaan we na waar jij naar toe wil. Wat is jouw doel? Wat wil je bereiken en vooral wat zou er voor zorgen dat jij je beter in je vel voelt en gelukkiger wordt. Kan je dit doel bereiken of heb je daar extra vaardigheden voor nodig en hoe kan ik je die aanleren. Samen maken we een plan op van hoe jij het doel kan bereiken. Jij zal het werk moeten doen en ik ondersteun je gedurende jouw proces. Als coach fungeer ik tegelijk als jouw klankbord en grootste supporter.

Het is voor mij belangrijk dat jij je eigen vaardigheden leert herkennen en eventueel verhoogt. Op die manier zal je kunnen werken naar je doel toe en je zult in de toekomst gewapend zijn om zelf beter problemen aan te pakken en op te lossen. Je zal je beter in je vel voelen en meer gaan leven vanuit wat jij belangrijk vindt. 

HOE VERLOOPT DEZE UNIEKE TRAINING?

Tijdens de intake bekijken we of we samen op weg kunnen. Als coach geloof ik volledig in jou en weet ik dat jij kunt slagen in je doelen. Ik zal je uitdagen, stretchen en soms confronteren, maar ik zal je altijd ondersteunen. Ik zal naast je staan op je eigen reis naar succes.

Coaching gaat over wat jij wil. Als coach zal ik eerlijk, open en niet beoordelend zijn. Ik zal je helpen alles te bereiken dat je wilt, zolang je eerlijk blijft met jezelf. Het specifieke doel is om je sneller te krijgen waar je wilt zijn, sneller dan als je het op jezelf zou doen. Alles wat er gezegd wordt, blijft vertrouwelijk en jij bepaalt wat er besproken wordt. Soms krijg je daardoor een andere kijk op wat je zegt.

We bekijken jouw mogelijkheden en je prestaties. Het is een bewustwordingsproces om los te komen van je automatische piloot, die je gebracht heeft waar je nu bent. Routines zijn uiteindelijk altijd sterker dan wilskracht. Samen met een coach zal je jouw overtuigingen in vraag stellen en nieuwe routines opbouwen.  Je zal je bewustzijn vergroten en leren werken in de richting van een doel. We gaan samen naar de essentie voor succes in jouw leven! Het gesprek is de basis van dit traject maar we gaan ook aan de slag met allerlei oefeningen en technieken (NLP, intuïtief, creatief en systemisch coachen). Soms zal je ook huiswerk krijgen, maar alles met maar 1 doel: JOUW SUCCES!

WAT GAAT DIT PROGRAMMA JOU CONCREET OPLEVEREN?
 

1)     Meer zelfvertrouwen!

 • Ik ken mijn topkleuren die me doen stralen en kan ze combineren met zakelijke basiskleuren die bij me passen

 • Ik ken de pluspunten van mijn figuur en weet perfect hoe die in de verf te zetten, ook in mijn zakelijke outfits

 • Ik kan de eventuele minpuntjes in mijn figuur camoufleren en verdoezelen

 • Ik ken mijn eigen zakelijke en persoonlijke ‘stijl’ die volledig resoneert met mijn innerlijk en kan steeds authentiek mezelf zijn, ook in een zakelijke context

 • Ik weet voortaan ook welke haarkleur, make up, kapsel en bril het best bij me passen. Op aanvraag voorzien we een kappersbezoek en eventueel briladvies bij de opticien. Contacteer ons voor de voorwaarden en prijzen.

 • ik ken mijn talenten en competenties en weet wat ik waard ben.

 • ik durf mezelf laten zien zoals ik ben, ook op social media en tijdens netwerkevenementen.
   

2)     Meer invloed!

 • Ik weet hoe ik door de kleurkeuze van mijn kleding mijn omgeving kan beïnvloeden

 • Door mijn kleding kan ik mijn expert status verhogen en er op elk moment professioneel en toch benaderbaar uitzien. 

 • Via mijn kleding kan ik mijn innerlijk vertalen naar een imago dat echt bij me past, zodat mensen onmiddellijk weten wat ik wil of bedoel

 • Via mijn kleding en lichaamshouding zie ik er betrouwbaar en professioneel uit.  Ik hoef geen lange gesprekken met mensen te voeren om hen hiervan te overtuigen

 • Ik kan beter communiceren

 • ik weet hoe ik me kan positioneren als ‘leider’ van mijn afdeling of bedrijf

 • ik word serieus genomen door werknemers en collega’s

 

3)     Meer tijd!

 • Ik ben verlost van keuzestress: ik weet perfect hoe me te kleden voor elke gelegenheid 

 • Ik kan gericht nieuwe kleding aankopen en weet ook welke modetrends bij mij en mijn imago passen en welke ik beter links kan laten liggen in de toekomst

 • Ik weet voor elke gelegenheid wat ik best aantrek en hoef geen uren meer voor de spiegel te staan

 • Ik leer merken en/of winkels kennen die perfect aansluiten bij mijn imago en stijl en hoef geen uren meer vruchteloos te shoppen

 • ik kan hoofd-en bijzaken van elkaar onderscheiden en verlies minder tijd aan onbenulligheden

 • ik leer mijn tijd beter indelen en te focussen op wat voor mij echt belangrijk is.

 • ik durf taken delegeren en kan mijn bedrijf of carrière zo inrichten dat ik meer tijd heb voor familie, vrienden en kennissen

4)     Meer geld!

 • Ik weet me te kleden als een expert en kan nu betere prijzen vragen voor mijn diensten en producten. (meer omzet!)

 • Ik word gezien als een professional en krijg eindelijk die welverdiende promotie!

 • Ik leer een garderobe plan opstellen waardoor ik leer investeren in bij elkaar passende stukken en mijn garderobe me minder kost en tegelijk veel meer opbrengt.

 • ik kan gerichter shoppen en weet welke kledingstukken passen bij mijn stijl en bij mijn figuur en bega nooit nog miskopen!

 • Ik leer kleding kiezen en dragen die me dynamisch, inspirerend en aantrekkelijk maakt waardoor ik mijn ideale klant/partner/vriend aantrek

 • Ik haal het maximum uit mijn huidige garderobe: ik weet welke kleding ik dien te vervangen, weg te gooien of ‘vermaken’ om mijn garderobe optimaal draagbaar te maken en weet ook hoe ik alles best combineer.


Outside your comfort zone is where coaching starts

Vul het formulier in voor een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK (15’) via skype of telefoon en achterhaal of jij in aanmerking komt voor deze training.

Naam *
Naam

Enkele klanten getuigen

Als man is het niet altijd eenvoudig om de juiste kleding uit te kiezen. Omdat ik een volledig nieuwe garderobe nodig had, leek het mij best om eerst een ‘VIP Succes Training’ te volgen om miskopen te vermijden. Dankzij de kleurcoaching weet ik nu welke kleuren ik links kan laten liggen en welke kleuren het beste bij mij passen. Als ik nu ga winkelen neem ik mijn kleurenpas mee om gemakkelijk de juiste kleuren uit te kiezen. De figuurcoaching sessie heeft me dan weer geholpen de juiste patronen te kunnen kiezen die ervoor zorgen dat mijn figuur beter uit de verf komt. Het zijn een aantal eenvoudige regels die je makkelijk kan leren, zelfs als man. Tenslotte was de stijlanalyse ook heel belangrijk om een stijl de kiezen die echt bij mij past.
Ondertussen ben ik druk bezig om alle opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Winkelen gaat nu een stuk makkelijker en ik kan de kleermaker duidelijk aangeven welke stof en snit ik wil voor mijn kostuum. Het resultaat zal prachtig zijn!
— Tom, 34 jaar, manager
Niet goed in je vel, niet weten wat dragen, er moe uitzien, verkeerde keuzes bij het shoppen, …
Een traject bij Annemie heeft mij hiervan verlost. Door het dragen van de juiste kleurencombinaties in kleding én make-up zie ik er opvallend beter uit; ik voel mij zelfzekerder, ik krijg opnieuw complimenten en dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu wat ik mag en kan tonen en camoufleer wat beter niet gezien wordt … Dat zorgt voor uitstraling.
Mijn kleurenpaspoort heeft een vaste plaats in mijn handtas; ik heb sindsdien geen enkele frustratie meer gekend over een miskoop! Ik winkel nu veel gerichter en efficiënter.
Echt een investering die zichzelf terugverdient!
— Hilde, 42 jaar, Management Assistant
Door de coaching heb ik mijn stijl die ik jaren gewoon was toch voor een groot deel kunnen doorbreken. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan, met verrassende effecten. Daarnaast speel ik minder op veilig als ik voor een groep sta of mij tussen klanten bevind. Ik ga volop voor kleur gecombineerd met hier en daar een specialleke. Wat ik leerde tijdens de training? Wees voluit jezelf, dat is het allerbeste voor jezelf en wordt ook positief opgemerkt door de omgeving waarin je je bevindt! Elke vrouw en ook mannen zouden dit traject zichzelf cadeau moeten geven, het traject zelf is fijne me-time en de effecten zetten jouw kwaliteiten en authenticiteit in de verf, wat altijd positief is.
Annemie is niet het poppemieke-type die enkel met uiterlijkheden en modeverschijnselen bezig is. Ze nodigt op haar manier uit om te stralen op een natuurlijke manier. Haar aanpak past goed bij hardwerkende vrouwen en mannen die op een onderscheidende en toch persoonlijke manier willen communiceren met de buitenwereld.
— Fabienne Van den Haute, zaakvoerster bij de Moodcoach