DSC_0328 WM2.jpg
DSC_0328 WM2.jpg

Imago Styliste & life Coach voor ondernemers en professionals


SCROLL DOWN

Imago Styliste & life Coach voor ondernemers en professionals


Welkom bij Dress4success

de IMAGO COACH voor
ondernemers en professionals 

 

WIL JE OP ZAKELIJK EN PERSOONLIJK VLAK MEER
authentiek, ZICHTBAAR en SUCCESVOL
WORDEN?

Heb je nood aan een
Boost voor je imago?

Dress for success traint ambitiegerichte mannen en vrouwen in zichtbaarheid, zelfvertrouwen en authenticiteit door te focussen op hun talenten, kernwaarden en sterktes. Ze gaan onweerstaanbaar stralen en worden maximaal zichtbaar waardoor hun expertstatus verhoogt en ze meer gaan verdienen

 

UNIEK in Vlaanderen!!!
Ons uniek coaching concept van personal styling in combinatie met life en business coaching helpt jou om het imago en de look te creëren die echt bij je passen. Wij hebben een gemeenschappelijk doel: jouw succes. En dat doel willen we bereiken. Daarom zijn wij gespecialiseerd in persoonlijk kledingadvies (kleuradvies, stijladvies, imago tips) gelinkt aan een innerlijk coaching traject dat jouw doel vooropstelt. 

 
 Annemie De Rijck, uitstralingsexpert en life coach

Annemie De Rijck, uitstralingsexpert en life coach


Verkennende Imago Scan

Tijdens een verkennend gesprek scannen we a.h.w. jouw huidige imago. 

- Hoe kom je over op anderen?
- Hoe wil je overkomen?
- Waar heb je het lastig mee? 
- Waarmee kunnen wij jou helpen?
enz...

Het gesprek is nodig om te weten of er een 'klik' is tussen jou en de coach. We gaan ook na welk programma het best aan jouw noden tegemoet komt. Sommigen hebben genoeg aan 1 dag, anderen worden best een tijdje gevolgd en zullen meer baat hebben bij een langlopende training.

Denk je dat wij je op één of andere manier kunnen helpen, boek dan snel een imago scan!

Omdat wij jouw imago heel serieus nemen, onze tijd kostbaar is en wij het beste resultaat behalen met gemotiveerde mensen, rekenen wij slechts €75 aan voor een imago scan (normale waarde is € 197) Grijp dus deze unieke kans en kom snel te weten hoe je overkomt op anderen!

 


Wil je meer zelfbewust, zichtbaar en succesvol worden?

Ben jij een ambitieuze man of vrouw?

Ben je hoogopgeleid maar weerspiegelt dit zich nog niet in je inkomen of job?

Ben je al succesvol maar denk je dat je uiterlijke presentatie of gebrek aan zelfvertrouwen meer succes in de weg staat?

Ben je een ondernemer die het lastig vindt om in beeld te zijn? 

Bekleed je als vrouw een belangrijke positie in de samenleving, maar heb je het gevoel dat je je "echte (vrouwelijke) ik" niet kan tonen?

Ben je een expert in je vakgebied, maar loop je toch telkens die beloofde promotie mis?

Ben je een hoogopgeleide vrouw, maar durf je nog steeds niet voluit te kiezen voor je carrière? 

Wil je ten volle gaan voor de groei van je bedrijf of praktijk?

Maar weet je niet waar te beginnen?

Of heb je al zoveel keer initiatief genomen zonder resultaat?

Dan kunnen wij je helpen!

Bij ons geen snelle make-overs of oppervlakkig kleuradvies of stijladvies. Wij helpen jou bij het creëren en uitdragen van een persoonlijk imago dat echt bij je past!

Tijdens de imago coaching sessies met persoonlijk kleuradvies en stijladvies leer je hoe je er aantrekkelijk en professioneel kan uitzien en zo je expert status kan uitdragen. Je leert een (zakelijke) garderobe samenstellen en efficiënt shoppen zodat je je drukke professionele leven harmonieus kan combineren met je privéleven.

Tijdens de persoonlijke life coaching sessies werken we aan je doelstellingen en aan je innerlijk. Je zelfvertrouwen en zelfbeeld zullen veranderen. Hierdoor voel je je prettig, ga je onweerstaanbaar stralen, word je voor de buitenwereld maximaal zichtbaar. Zo krijg je meer impact op je werkomgeving en je sociale leven, ga je meer verdienen... kortom je wordt meer succesvol!

We garanderen je succes! Door de innerlijke en uiterlijke coaching zal je stralen als nooit te voren en dit zal zich vertalen naar meer succes op alle domeinen van je leven. 

Wist je dat dit voor elke ondernemer of professional mogelijk is?

Maar twijfel je of dit voor jou wel mogelijk is? De eenvoudigste manier om dit te weten te komen is een afspraak maken voor jouw persoonlijke 'imago scan'. We gaan samen aan de slag. Zodat jij weet welke stappen het best bij je passen en hoe jij nu zelf je imago in eigen handen neemt op een manier die concreet en haalbaar voor je is. 

Op jouw succes!

Annemie & Hans

 


RECENTE TWEETS

RECENTE BLOGS

Personal Branding, Kleuradvies, Stijladvies, Imago Coaching


Persoonlijk imago en kledingadvies voor ondernemers en professionals!

Personal Branding, Kleuradvies, Stijladvies, Imago Coaching


Persoonlijk imago en kledingadvies voor ondernemers en professionals!

Dress how you want to be addressed

De mensen die we ontmoeten doen er gemiddeld 7 seconden over om te beslissen of ze ons leuk vinden, ons willen inhuren, op ons willen stemmen of iets van ons willen kopen.

Dat korte moment waarop de andere je voor het eerst echt ‘live’ ziet, is heel belangrijk. Of dat nu op TV is, op een netwerk event, in een vergadering met werknemers, tijdens een presentatie aan het management, in een klantenmeeting of aan de schoolpoort... het doet er niet toe. Ze kunnen misschien al iets over je weten, maar nu ontmoeten ze je echt.

Stemt je imago overeen met wat je wil uitstralen? Is het duidelijk voor de ander wat er ‘binnen in jou’ zit? Ben je benaderbaar of eerder afstandelijk? Straal je status en authenticiteit uit? Ben je betrouwbaar en competent? Ben je succesvol, hardwerkend en intelligent? Ben je blij en tevreden om hier te zijn? En draagt je gedrag en de manier waarop je communiceert bij tot een positief en professioneel imago?

Wij coachen jou bij je personal branding en imago, zodat mensen van bij die eerste 7 seconden al weten met wie ze te maken hebben.

Via een persoonlijk kleuradvies en stijladvies gaat de styliste op zoek naar jouw specifieke kleuren, stijl en talenten en hoe je die voor alle gelegenheden het beste in de verf kan zetten. Zoals een architect vorm geeft aan het huis van je dromen, helpen wij je vorm geven aan jezelf. Daarvoor hebben we jouw input nodig: wat zijn je dromen en verlangens? Hoe wil je jezelf in de markt zetten? Wat heb je daarvoor nodig? Wat zijn de waarden die jij wil uitstralen?

Met onze kennis en coaching geven we uiteindelijk vorm aan jouw zelfbeeld en hoe je dat in de wereld gaat zetten. Zo word je authentiek en echt jezelf!

Als vanzelf ga je meer stralen, je straalt vertrouwen uit. En voor wie straalt, volgt succes. Op alle terreinen in je leven.