• B&B De Windheer te Lennik (map)

Personal Power Plus geeft je een unieke kijk op jezelf!

Personal Power Plus zal jou meer inzicht geven in jezelf. Dit zal jou helpen bij het nemen van allerlei beslissingen en niet alleen op het vlak van je kleding en imago! Denk maar aan

✓ Start van een nieuwe baan
✓ Volgende stap in je onderneming
✓ Het beter laten samenwerken van je team
✓ Het versterken van je leidinggevende rol
✓ Voorkomen en herstel van burn-out
✓ Het samenstellen van een effectieve garderobe
✓ Het verlangen naar meer zingeving
✓ Het waardevol invullen van je vrije tijd
✓ Het vinden van een partner

Hoe werkt Personal Power Plus?

Aan de hand van een Persoonlijke Profiel Analyse en een uitgebreid rapport kan ik als Triple P Expert voor jou zichtbaar maken welke kwaliteiten jij in huis hebt en wat je kunt betekenen voor anderen als je helemaal jezelf bent, zonder twijfel of angst.
Je gaat tijdens de workshop ontdekken dat er (nog) meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt, je gaat leren hoe je dat kunt laten zien en hoe je daarmee kunt communiceren met de mensen om je heen.

Innerlijk en uiterlijk komen hierbij aan bod. Want als jij in je kracht staat en vol passie kunt laten zien wat er in je zit, krijg je meer zelfvertrouwen en zal je dat ook uit stralen.

Personal Power Plus © is een uniek persoonlijkheidsinstrument dat meet wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Het is gebaseerd op de filosofie van Elementen en op de psychologie van Kleur. 

Kortom, Personal Power Plus© is de eerste persoonlijkheid test die meet wat jouw diepste drijfveren zijn, hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt en hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt met een imago advies wat 100% gebaseerd is op jouw persoonlijkheid.

Wil jij ook weten wat jouw Persoonlijke Powertype is? 

Tijdens deze interactieve workshop ga ik jou laten zien welk Powertype bij jou past, met een duidelijk aanwezig element, een kleurfamilie, favoriete kleuren, balanskleuren en kleuren die je kunt inzetten voor diverse gelegenheden.
Je zal achterhalen wat er op dit moment speelt in je leven en hoe je dit met kleuren kan veranderen of laten zien.

Ontdek dat en nog veel meer tijdens onze allereerste workshop Personal Power Plus!

Kom zeker langs op onze Powerdag voor Groei en Succes op vrijdag 19 oktober 2018!

Jouw Voordeel: voor onze eerste Powerdag ligt de prijs veel lager dan normaal. Naast een inspirerende sessie onder gelijkgestemden krijg je ook een persoonlijk 20 blz. tellend Powertype Rapport.

Wees er dus snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt en er zijn al een aantal geïnteresseerden 😊
Stuur ons een mailtje op info@dress4success.be met mededeling Workshop Personal Power Plus. Je inschrijving is pas definitief na het overmaken van de deelname prijs. Na betaling zend ik jou je persoonlijke code door voor de online test.
 
Datum:  vrijdag 19 oktober van 13u tot 17u30.
Locatie: B&B De Windheer te Lennik
Investering: 127 euro 
Aantal deelnemers: beperkt (maximum 10)
Inschrijven: via mail op info@dress4success.be tot en met 10 oktober
 
Hopelijk tot dan!
Op jouw succes!
Annemie