Herken je je hierin?

Je hebt (alweer) een feestje, bent een paar kg verzwaard en weet niet wat aan te trekken. Dus ga je shoppen, ook al hangt je kast vol kleren.

Lees dan zeker deze blog! Ik garandeer je dat je baat zal hebben bij mijn tips om er slank uit te zien, zonder te diëten.

Trouwens, uit vertrouwde bron weet ik dat ALLE vrouwen, zelfs de superslankste dennen onder ons, er slanker willen uitzien. Nu met al dat lekkere eten en die heerlijke wijntjes is dat niet gemakkelijk! Ik weeg zelf enkele kilos meer dan een paar jaar geleden, maar dankzij deze handige tips, kan ik dat gelukkig heel goed camoufleren😊

Ik wens je alvast veel succes met deze tips en ook heel veel tafelgenot!

  1. Draag donkere kleuren op de plaatsen waar je er slanker wil uitzien. Heb je bv zware benen? Kies dan voor een broek of rok in een donkerde kleur dan je top. Zwart en marineblauw zijn tijdloze, kleuren en als je ze met elkaar durft combineren wordt het zelfs chique en speciaal.

  2. Draag kleding in 1 kleur: dat verlengt en verslankt je silhouet. Draag je broek en trui in dezelfde kleur of kies voor een blouse in de kleur van je rok.

  3. Benadruk je taille met een riem of (licht) getailleerde jasjes.

  4. Draag kleding die de pluspunten van je figuur in de verf zet met strategische cut-outs. Door de cut-out op mijn schouders vallen mijn zware bovenarmen minder op in een donkerblauwe top… Ook bloesjes met vlindermouwen en ¾ mouwen behoren tot mijn favorieten!

  5. Verleng je benen door te kiezen voor broeken met een hoge taille of kies eens voor een jumpsuit.

  6. Draag kleding met verticale lijnen en stiksels: die verlengen en verslanken je. Let dus op met de traditionele marinelook; draag alleen horizontale lijnen op plaatsen die je breder wil laten lijken.

  7. Heb je bredere heupen? Kies dan voor een jurk in A-lijn: die zit onderaan losser en valt soepel over je dijen. Bij dit model wordt ook je taille in de verf gezet en benadruk je de bovenkant van je lichaam.

  8. Benadruk je sterktes: met een mooie halsketting en de gepaste halsuitsnijding leg je de klemtoon op je decolleté, met een vleugje make-up en een verzorgd kapsel trek je de aandacht naar je gezicht en door het dragen van nagellak kan je de aandacht verleggen van je zware bovenarmen naar je slankere onderarmen.

  9. Draag lange rokken en jassen, maar kies voor hakken en niet voor sneakers, ook al zijn die in de mode. Dat maakt je groter!

  10. Investeer in een paar beige of nude pumps of sandalen: ze laten niet alleen je benen langer en slanker lijken, maar je kan deze kleur dragen op ELKE outfit!

Heb je nood aan meer tips? Volg ons dan op Facebook en Linkedin: regelmatig posten we hier tips en weetjes die bijdragen aan jouw imago en carrière. Of kom langs voor een grondige imagoscan bij ons in de studio. 

Op jouw succes!

Annemie

Op jouw succes!

Annemie