Het aantal burn-outs was nooit groter dan nu.

De regering trekt aan de alarmbel en zet alle middelen in om mensen uit hun burn-out te helpen. Een van die middelen is coaching.

Het was inderdaad ook mijn coach die me ten tijde van mijn eigen burn-out (nu alweer meer dan 5 jaar geleden) weer ‘hoop’ en inzicht gaf in mijn eigen dromen en wensen. En het was ook zij die me aanspoorde om iets meer te doen met die dromen.

Ze gaf me daarnaast meer inzicht in mijn eigen persoonlijkheid en de valkuilen van mijn please gedrag.Ik stapte uit mijn slachtofferrol en nam verantwoordelijkheid op voor mijn eigen leven.

Zo bracht mijn coach me tot inzicht en gaf ze me zin en goesting om vorm te geven aan mijn ideale job: Coaching!

Tijdens de coach opleidingen leerden mijn docenten me om weer te voelen en te vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie. Ik bleek uitgerust met een uitermate goed ontwikkelde intuïtie, maar ik had afgeleerd om erop te vertrouwen. Ze leerden me ook om mijn zwakte (gevoeligheid) in te zetten als een kracht. In mijn job als coach is het een voordeel dat ik dingen aanvoel die mijn klanten soms zelf (nog) niet kunnen benoemen.

Mijn business coach leerde me tot slot hoe ik mijn kennis en kwaliteiten kon inzetten om een bedrijf te creëren dat echt bij me past. Zij leerde me op mezelf te vertrouwen en groter te dromen. Zij liet me inzien dat ik een geboren ondernemer ben en dat ik dat eigenlijk al die jaren al geweest was zonder het zelf te beseffen. Ze haalde de blinde vlekken weg en op dat moment kon ik niet anders meer dan in actie schieten en ‘echt’ werk te beginnen maken van dat eigen ‘bedrijf’.

Achteraf gezien is mijn burn-out dus ook voor een deel mijn redding geweest, maar ik kan niet genoeg benadrukken dat ik het zonder al mijn coaches wellicht niet gehaald zou hebben!

Alle puzzelstukjes zijn nu in elkaar gevallen: sinds een paar jaar doe ik de job van mijn dromen!

Ik  begeleid collega-ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zakelijk succes. Mijn kennis en ervaringen deel ik nu graag met ondernemers die met dezelfde problemen worstelen als ik.

Door een unieke combinatie van persoonlijk kledingadvies, life coaching en business coaching krijgen ze de uitstraling, het leven en de carrière die helemaal bij hen past. Zelf wist ik me altijd al redelijk goed te kleden (het is immers een van mijn talenten!), maar het is pas sinds ik me zakelijker kleed dat ook mijn eigen business een serieuze groei kende!

Heb jij ook nood aan een coach die je tot inzicht brengt, laat stilstaan bij jezelf, je talenten erkent en aanmoedigt om het beste te halen uit jezelf en je carrière? Ben jij die ondernemer of hoogopgeleide professional die bereid is om te investeren in zichzelf en zijn bedrijf? Dan heb je waarschijnlijk baat bij onze VIP SUCCES Training.

Contacteer me nu voor een vrijblijvend intakegesprek en ontdek of je in aanmerking komt voor dit traject. Wees snel want het aantal VIP- klanten waarmee ik werk is beperkt.

Op jouw succes!

Annemie