Life coaching Traject op weg naar Jouw succes...

Heb je een bloeiende carrière, een gezin, vrienden en heb je toch het gevoel dat je niet gelukkig bent?
Heb je veel stress?

Voel je je vaak schuldig?
Kan je niet meer genieten?
Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?
Ben je op zoek naar een betere work-life balance?

 

Heb je weinig energie?
Heb je een bepaald doel in je leven maar weet je niet hoe je dit kan bereiken?
Zou je graag eens wat meer “nee” kunnen zeggen?

 

Heb je moeite om beslissingen te nemen omdat je niet goed weet wat je echt wil?

Heb je moeite met delegeren? 

Wil je meer erkenning krijgen voor je werk?

Wil je meer zelfvertrouwen?

 

Coaching maakt je bewust van je gevoelens, je denken en doen. Samen zoeken we naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt doen om dat te bereiken. 

We ondersteunen en begeleiden je in dit proces. Het gaat niet alleen om het verkrijgen van bepaalde vaardigheden, maar om het bewust maken waarom je het leven niet leidt dat je zou willen leiden.

Via allerlei oefeningen en technieken helpen we je af van beperkende overtuigingen en belemmeringen en brengen we je dichterbij je kern. 

Via life coaching ga je ontdekken en realiseren wat je echt wil!

Het is belangrijk dat er een 'klik' is tussen de coach en de klant, daarom werken we steeds met een vrijblijvend intake-gesprek. Omdat onze tijd kostbaar is en ik het liefst werk met gemotiveerde mensen, kost deze intake € 50,-


Life coaching gaat over je bestemming in het leven, jezelf ontdekken, doelen stellen en het zetten van de stappen om ze te bereiken.
dress for success life coaching.jpg

Waarom weRKT Life COACHING?

Er zijn 4 belangrijke factoren waarom coaching werkt. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond, dat dankzij coaching, jouw productiviteit stijgt met maar liefst 88%.

Verantwoording
Gemiddeld heb je 6 contactmomenten met een life coach. Door deze vaste wederkerende momenten, word je extra gestimuleerd om meer gedaan te krijgen, dan wanneer je er alleen zou voorstaan. Een beetje zoals je ook je conditie kan trainen met een personal coach.  Samen met een life coach, zal je in staat zijn grotere sprongen vooruit te maken, je doelstellingen ambitieuzer te zetten en groter te denken.

Gecertificeerde ervaring
Een life coach is gecertificeerd en kan je precies helpen om de juiste doelen te bepalen, meer te verdienen of je privé en je professioneel leven evenwichtiger te balanceren om zo productiever te zijn met minder moeite. Je zal steeds meer bereiken met een gecertificeerde coach aan je zij.

Coach Annemie is in verschillende instituten gecertificeerd in volgende domeinen: life coachingstress en burn-out coaching, integrale coaching, HSP coaching, lichaamstaal, Daarnaast is ze ook gecertificeerd Triple P Expert en NLP wandelcoach.  

Resultaatgericht
Een getrainde life coach weet de juiste woorden te gebruiken zodanig dat je op een natuurlijke wijze wordt gemotiveerd. Dus geen oordelend gezeur of peptalk. Door de regelmatige contactmomenten, ben je in staat de nieuwe inzichten en manieren van denken, te verwerken en je eigen te maken. En door telkens nieuwe uitdagingen aan te gaan, ga je jezelf op hogere niveaus tillen.

Op de duur, ga je echt uitkijken naar het volgende contactmoment!

Snelheid
De meeste mensen die een life coach nemen, merken al heel snel op dat er iets positiefs aan het gebeuren is. Grote veranderingen kunnen soms heel snel plaatsvinden. Als life coach trigger ik immers jouw intrinsieke motivatie en dat zet mensen heel snel in beweging! 

Goede coaching geeft je hoop en goesting om voluit te gaan

Getuigenis

""Beste Annemie, Ik ben je meest actieve referent voor wat betreft de innerlijke en uiterlijke coaching! De uiterlijke coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen: op en top professioneel, zeer leerrijk en met uitgebreid verslag. Het resultaat: zeer duidelijk positieve verwonderde reacties uit mijn directe omgeving. Ik zeg oprecht dat je een kei bent als innerlijke coach! Ik denk dat ik geen makkelijke 'klant' was. Ik bewonder je vermogen om zo kordaat de vinger op de wonde te leggen, om rechtuit je mening te zeggen (en dat waren zeker niet altijd complimenten!), om de tools te geven die mij tot inzicht hebben gebracht. Ook om mij mezelf beter te leren kennen... want dat was blijkbaar niet het geval. Ik ben je dankbaar voor alles wat ik van jou heb kunnen leren."

- Bart Corryn, Planet Eco

Dress4success is een aanrader! Nog nooit had ik zo vlug en goed resultaat, dan na persoonlijke coaching bij Annemie. Een echte aanrader voor wie op eender welk gebied het pad soms een beetje kwijt is. Ik vond eindelijk de boost energie om te doen wat ik al lang moest doen en een portie zelfvertrouwen kreeg ik er ongevraagd ook nog bovenop :-)

- Nele Matthijs, causale voetreflexologe


Als je je doelen niet kent, kom je nooit uit op de plek waar je wil zijn