Je gaat niet naar een coach om het verleden te veranderen, maar om de toekomst vorm te geven

Onze werkwijze: intuitief coachen

Van belang is natuurlijk de werkwijze van een coach. Die kan verschillen maar de belangrijkste werkwijze van elke coach is toch steeds het gesprek. We beginnen steeds met een verkennend intake gesprek waarbij we jouw belangrijkste uitdaging of wens identificeren.

In verdere sessies bekijken we uitgebreid de opties die je hebt, en wegen die af aan verscheidene factoren. We gieten dit in een actieplan met concrete mijlpalen. We bespreken tussentijds de resultaten, en stellen waar nodig bij.

Je zal ook oefeningen mee naar huis nemen zodat je groeiproces ook buiten de sessies verder loopt en we dus op korte tijd veel kunnen realiseren.

 


Maak nu een afspraak voor
een vrijblijvend intake-gesprek:
 €75,-

We werken liefst met op maat gemaakte trajecten bestaande uit intake + 7 sessies (verspreid over enkele maanden)

Als ondernemer kan je dit programma betalen met de KMO-portefeuille, waardoor je tot 40% kan recupereren. Vraag naar de voorwaarden.

Als particulier kan je dit traject in termijnen betalen.

 

Het gesprek + werkvormen

Naast het gesprek gebruiken we ook allerlei andere leuke werkvormen die het jou makkelijker zullen maken om ontdekkingen te doen en die je zullen inspireren. Hierbij gaat de coach intuïtief te werk, coaching verloopt bij ons niet via vaststaande werkvormen of strategieën, afhankelijk van jouw behoeften kunnen de werkvormen zeer verschillend zijn.

Ook het aantal sessies kan variëren, afhankelijk van hoe het proces verloopt (van een aantal weken tot soms enkele maanden). In de intake bepalen we samen het aantal sessies waarbinnen we jouw doel wensen te bereiken.  

 


Getuigenis 

"Voor ik bij Annemie terecht kwam had ik al enkele maanden van coaching en therapie achter de rug, maar ik had een beetje het gevoel dat het wat vastliep door de vele herhaling en het feit dat de coaching enkel bestond uit gesprekken.

Bij Annemie kreeg ik aangepaste coaching en oefeningen. Ze luisterde naar mijn behoeftes en maakte samen met mij een plan op met een bepaald doel. Ik kreeg steeds een taak mee naar huis waaraan ik moest werken. Week per week zagen we vooruitgang, mijn doel werd meestal bereikt, mijn energie kwam stilletjes aan terug.

Een ander voordeel van coaching door Annemie is het feit dat ze zelf een burn-out heeft gehad. Ze kent het gevoel en kan je tips en raad meegeven om ermee om te gaan. Door haar eigen ervaring met burn-out voelde ik me volledig begrepen. Ik keek elke week uit naar onze gesprekken, haar gedrevenheid trok mij er doorheen! Ik kan iedereen die kampt met een burn-out, life-coaching aanraden bij Annemie!"

K.D., 42 jaar


Als je je doelen niet kent, kom je nooit uit op de plek waar je wil zijn