Je werknemers zijn het uithangbord van je bedrijf. Hun eerste indruk op de klanten is onmiddellijk en onvervangbaar! Je werknemers kunnen dus maar beter geloofwaardig, benaderbaar en professioneel overkomen.

Succesvolle bedrijven investeren in het imago van hun werknemers en begrijpen dat professionele imago-trainingen voor het personeel bijdragen aan de reputatie van het bedrijf. Annemie biedt groepstrainingen en workshops aan, maar ook individuele coaching sessies rond imago, personal branding communicatie en lichaamstaal. Annemie begeleidt graag elke werknemer: of het nu gaat om de directiesecretaresse, de verkopers, de CEO of nieuwe werknemers van het bedrijf…  

Ben je tevreden over je werknemers, maar hebben ze weinig uitstraling? Komt het 'brand' van je werknemers overeen met het personal brand van je organisatie of bedrijf? Heb je high-potentials in dienst die wel wat kledingadvies kunnen gebruiken? Wil je dat jouw winkelpersoneel professionaliteit en bekwaamheid uitstraalt en meer verkoopt? 

Investeer dan in een training of workshop rond imago en personal branding! Je zal dit dubbel en dik terug verdienen...


Voor wie?

Elke professional, ondernemer of werknemer
de secretaresses, het commerciële team, CxO, het directiecomité, nieuwe werknemers van het bedrijf, managers, high potentials...

Onze workshops komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille, waardoor je 40% kan recupereren. Vraag naar de voorwaarden.

WAT?

Individuele coaching sessies
Groepstrainingen
Workshops
 
rond
imago, personal branding, lichaamstaal, Insights, assertiviteit, communicatie enz...
 

Coach en trainer Annemie:

Annemie houdt ervan om voor groepen te spreken. Sinds 2009 wordt ze regelmatig gevraagd voor lezingen, trainingen en workshops in verband met kleur, stijl en imago. Ze bekwaamde zich de voorbije jaren in veel meer dan kleur, stijl en imago. Op haar palmares staan tal van opleidingen rond communicatie, coaching, personal branding, persoonlijke groei, ondernemerschap, burn-out, hoogsensitiviteit enz…

 

 

onze teamcoaching: combinatie van training & mental coaching 

Heb je de indruk dat de zoveelste opleiding rond communicatie of assertiviteit eigenlijk weinig helpt? Vallen er constant werknemers uit doordat ze geveld worden door stress en burn-out? Volgden je werknemers reeds tal van opleidingen, maar zie je amper verandering in hun gedrag? Dat is normaal! Training zonder coaching haalt weinig uit. De meeste werknemers vervallen na een tijdje weer in hun oude, vertrouwde patronen en de opleiding heeft weinig effect gehad.

 

Coaching in bedrijven zorgt voor individuele groei van de medewerkers. Het coachen van de medewerkers heeft zijn weerslag op hun dagelijks functioneren, zowel op het werk als privé. Voor een bedrijf leidt dit tot meer professionaliteit, helderdere communicatie, verhoogde zelfsturing en betere samenwerking onder de werknemers. Deze factoren vertalen zich in meer werkplezier en een gezond bedrijf.

Als coach en trainer begeleidt Annemie bedrijven en organisaties ook op volgende terreinen:

 • overgang naar een nieuwe functie
 • stress, overbelasting, burn-out
 • leiding geven
 • visie en strategie
 • geweldloos communiceren
 • spanningen omtrent anders leren omgaan met een collega (persoonlijkheidstypes)
 • het ontwikkelen van specifiekere competenties (kernkwaliteiten en talenten)
 • assertiviteit (omgaan met minder/meer assertieve collega’s)
 • ontwikkelen van zelfvertrouwen

 

 

ons concept : Coaching vanuit talenten

Coaching vanuit talenten is effectief en nodig op de werkvloer!

Coaching is het proces waarbij iemand optreedt als een gids die een ander uitdaagt zijn potentieel te realiseren. Daaruit volgt dat de coach moet overtuigd zijn dat een nog niet-gerealiseerd potentieel aanwezig is, en dat de andere persoon moet openstaan voor coaching. Die laatste voorwaarde is niet altijd vervuld… Een coach moet de juiste vragen stellen, een gerichte houding aannemen en vanuit een vertrouwensvolle aanpak zorgen dat de coachee inzichten verwerft. Daar bestaan methodieken voor en die leer je niet zomaar. Als coach is het aangewezen dat je 75% van de tijd meegaat in, en gebruik maakt van de talenten van je coachee
— Peter De Prins, Vlerick specialist in HR magazine

 

Heb je moeite om je team echt te motiveren of mensen aan te zetten tot verandering? Vertrek je bij het begeleiden van je mensen vooral uit de verbeterpunten? Of focus je meer op wat ze al wel kunnen? 

Uit onderzoek blijkt immers dat nog heel wat managers hun medewerkers vooral coachen op hun verbeterpunten en te weinig met hun talenten. Dat moet eigenlijk omgekeerd!

In onze bedrijfstrainingen en mental coaching focussen de trainers vooral op wat reeds aanwezig is bij de werknemers. Ze starten hun trainingen en coaching trajecten steeds op vanuit een positieve en veilige omgeving.

Onze filosofie sluit op die manier volledig aan bij wat Peter De Prins vermeldt. 

Bedrijven en organisaties kunnen ons inschakelen voor :

 • lezingen, workshops en groeitrajecten rond personal branding, image consulting en communicatie
 • persoonlijke mental coachingtrajecten van uw medewerkers

 

Je kan dit programma betalen met de KMO-portefeuille, waardoor je 40% kan recupereren. Vraag naar de voorwaarden.