Fashions fade, style is eternal
— Yves Saint-Laurent

Uitstraling, vertrouwen, succes door personal branding en Imago coaching!

Stemt je imago overeen met wat je wil uitstralen? Is het duidelijk voor de ander wat er ‘binnen in jou’ zit? Ben je benaderbaar of eerder afstandelijk? Straal je status en authenticiteit uit? Ben je betrouwbaar en competent? Ben je succesvol, hardwerkend en intelligent? Ben je blij en tevreden om hier te zijn? En draagt je gedrag en de manier waarop je communiceert bij tot een positief en professioneel imago?

De mensen die we ontmoeten doen er gemiddeld 7 seconden over om te beslissen of ze ons leuk vinden, ons willen inhuren, op ons willen stemmen of iets van ons willen kopen.

Dat korte moment waarop de andere je voor het eerst echt ‘live’ ziet, is heel belangrijk. Of dat nu op TV is, op een netwerk event, in een vergadering met werknemers, tijdens een presentatie aan management, in een klantenmeeting of aan de schoolpoort... het doet er niet toe. Ze kunnen misschien al iets over je weten, maar nu ontmoeten ze je echt.

Wij coachen jou bij je ‘personal branding’, zodat mensen van bij die eerste 7 seconden al weten met wie ze te maken hebben.

Via persoonlijk kleur en stijladvies gaat de styliste op zoek naar jouw specifieke kleurenstijl en talenten en hoe je die voor alle gelegenheden het beste in de verf kan zetten. Zoals een architect vorm geeft aan het huis van je dromen, helpen wij je vorm geven aan jezelf. Daarvoor hebben we jouw input nodig: wat zijn je dromen en verlangens? Hoe wil je jezelf in de markt zetten? Wat heb je daarvoor nodig? Wat zijn de waarden die jij wil uitstralen?

Met onze kennis en coaching geven we uiteindelijk vorm aan jouw zelfbeeld en hoe je dat in de wereld gaat zetten. Zo word je authentiek en echt jezelf!

Als vanzelf ga je meer stralen, je straalt vertrouwen uit. En voor wie straalt, volgt succes. Op alle terreinen in je leven. 

Ons uniek concept van coaching in kleur-stijl-imago in plaats van vrijblijvende analyses en adviezen zorgt voor een blijvende impact op lange termijn.

Imago coaching en personal branding: ook voor jou?

Je weet hoe belangrijk het is om er "goed uit te zien" maar je vraagt je af of je wel "goed overkomt" en je wenst graag antwoord op volgende vragen:

  • Hoe creëer ik een eigen stijl?
  • Welke kleding past bij mijn lengte, figuur en bouw?
  • Welke kleding sluit mooi aan bij mijn functie zodat ik goed overkom?
  • Welke kleuren laten mijn gezicht meer spreken?
  • Hoe behoud ik mijn jeugdige uitstraling (of hoe krijg ik deze terug)?
  • Welke look geeft mij een succesvolle uitstraling, zowel voor zaken als privé?
  • Welke make-up geeft mij een frisse uitstraling?
  • welke outfits kan ik combineren?
  • wat draag ik op welke gelegenheid?

We helpen je graag door coaching op kleur, stijl, kleding, make-up en imago aan een geweldige persoonlijke presentatie. Word weer tevreden met jezelf en enthousiast over hoe je er uit kan zien.

Je leert je eigen stijl creëren en met meer zelfvertrouwen door het leven te stappen. Bouw een garderobe op waar je lange tijd plezier en profijt van hebt.

Voor sommige dingen in het leven moet je tijd maken en beseffen dat het tijd is voor jezelf!


Je kan kiezen uit 3 Trajecten die jou zichtbaar en succesvol maken:

1) VIP dag:'Boost your image!' in 1 dag je imago een flinke boost geven: shop de perfecte outfit die je een instant 'power' gevoel geeft


korte imagocoaching en persoonlijke kledingtips + lunch + personal shopping met ervaren imago coach


 

 


 

2) training: dress better, earn more!

intense IMAGO training: leer outfits samenstellen die perfect bij je passen en je zo meer impact en zakelijk succes opleveren

uitgebreid persoonlijk kledingadvies: kleur, figuur, stijl, make-up en imago

+ praktijksessies personal shopping
& garderobemanagement

+ bonusprogamma

 

 

3)  VIP succes jaartraining


INNERLIJKE + UITERLIJKE coaching Bereik je (zakelijke) doelen en word zichtbaar, authentiek en succesvol op alle terreinen van je leven!

intensief persoonlijk coaching traject met sessies kleur, stijl, figuur, make-up, imago, personal shopping en garderobeplanning

+ persoonlijk en op maat gemaakt life en/of business coaching traject om jouw doelen te bereiken

+ bonusprogramma

 

Als ondernemer kan je sommige trainingen ook betalen via de KMO-portefeuille en zo 40% van je investering recupereren. Contacteer ons voor de voorwaarden.  


Ons uniek concept van imago coaching en life coaching zorgt voor een blijvende impact op lange termijn.

Enkele klanten getuigen

Annemie, ik wil je bij deze nog eens hartelijk bedanken voor de fantastische VIP-dag! What a difference a day makes! Dankzij jouw duidelijke uitleg heb ik eindelijk (na jaren stijlboeken te hebben gelezen), begrepen wat het verschil maakt om mijn imago in een professionele omgeving te versterken. Door jouw tips en de shopping sessie zag ik het eindelijk écht in de spiegel. Daar kan geen boek tegenop! Ik kan iedereen jouw VIP-dag aanbevelen. Toegegeven, het is een investering, maar één met een voor mij gigantische return! Het was een heel fijne ervaring en het begin van een echte garderobe upgrade.
— Ingrid De Swaef, 46 jaar, Ambtenaar
Beste Annemie, de uiterlijke coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen: op en top professioneel, zeer leerrijk en met uitgebreid verslag. Het resultaat: zeer duidelijk positieve, verwonderde reacties uit mijn directe omgeving. Ik zeg oprecht dat je een kei bent als innerlijke coach. Ik denk dat ik geen makkelijke ‘klant’ was. Ik bewonder je vermogen om zo kordaat de vinger op de wonde te leggen, om rechtuit je mening te zeggen (en dat waren zeker niet altijd complimenten!), om de tools te geven die mij tot inzicht brachten. Ook om mij mezelf beter te leren kennen... want dat was blijkbaar niet het geval. Dit alles maakt me tot je meest actieve referent: ik ben je dankbaar voor alles wat ik van jou heb kunnen leren.
— Bart Corryn, zaakvoerder Planet Eco
Niet goed in je vel, niet weten wat dragen, er moe uitzien, verkeerde keuzes bij het shoppen, …
Een traject bij Annemie heeft mij hiervan verlost. Door het dragen van de juiste kleurencombinaties in kleding én make-up zie ik er opvallend beter uit; ik voel mij zelfzekerder, ik krijg opnieuw complimenten en dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu wat ik mag en kan tonen en camoufleer wat beter niet gezien wordt … Dat zorgt voor uitstraling.
Mijn kleurenpaspoort heeft een vaste plaats in mijn handtas; ik heb sindsdien geen enkele frustratie meer gekend over een miskoop! Ik winkel nu veel gerichter en efficiënter.
Echt een investering die zichzelf terugverdient!
— Hilde, 42 jaar, Management Assistant
Nog eens HEEL erg bedankt voor je hulp gisterennamiddag tijdens de personal shopping! Het is een heel vrouwelijke stijl geworden (en helemaal mee met de mode) en ik voel me daar wel goed in, ook allemaal mooi gecombineerd. Dat was ook de reactie van mijn echtgenoot: alles mooi op elkaar afgestemd, terwijl ik vaak met slechts 1 kledingstuk naar huis ga. Hij zag je keuzes voor mij ook wel zitten, dat was duidelijk. Superbedankt!
— Els, 43 jaar, Sales Manager
Als man is het niet altijd eenvoudig om de juiste kleding uit te kiezen. Omdat ik een volledig nieuwe garderobe nodig had, leek het mij best om eerst een dress4success traject te volgen om miskopen te vermijden. Dankzij de kleurcoaching weet ik nu welke kleuren ik links kan laten liggen en welke kleuren het beste bij mij passen. Als ik nu ga winkelen neem ik mijn kleurenpas mee om gemakkelijk de juiste kleuren uit te kiezen. De figuurcoaching sessie heeft me dan weer geholpen de juiste patronen te kunnen kiezen die ervoor zorgen dat mijn figuur beter uit de verf komt. Het zijn een aantal eenvoudige regels die je makkelijk kan leren, zelfs als man. Tenslotte was de stijlanalyse ook heel belangrijk om een stijl de kiezen die echt bij mij past.
Ondertussen ben ik druk bezig om alle opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Winkelen gaat nu een stuk makkelijker en ik kan de kleermaker duidelijk aangeven welke stof en snit ik wil voor mijn kostuum. Het resultaat zal prachtig zijn!
— Tom, 34 jaar, manager
Het styling traject was een leerrijke en zeer aangename ervaring, waarvoor dank. Ik zal alvast je tips en richtlijnen heel goed gebruiken en het niet nalaten om je gegevens kenbaar te maken aan geïnteresseerden.
— Marianne, 46 jaar, zaakvoerster