UNIEK IN VLAANDEREN: ons speciaal ontwikkelde concept van imago-coaching voor ondernemers en professionals zorgt voor een blijvende impact op lange termijn. Bij ons geen oppervlakkig en vrijblijvend kleur-en stijladvies, maar een persoonlijke aanpak op MAAT VAN DE KLANT

Wil jij ook een goedgeklede expert zijn, een leider en professional die serieus genomen wordt en meer zakelijke kansen krijgt? Lees dan snel verder!

 

Veel ondernemers en leidinggevenden zijn heel professioneel maar weten niet hoe ze hun kleding kunnen inzetten om (nog) meer te verdienen... 

Meestal besteden ze hier te weinig tijd aan omdat ze zichzelf op de tweede plaats zetten of liever investeren in hun bedrijf dan in zichzelf. Met als gevolg dat ze geen goede eerste indruk maken en ze: 

·         hun professionaliteit en kwaliteiten niet laten zien en zo klanten missen.

·         niet goed in hun vel zitten, wat een klant direct opmerkt.

·         een hekel krijgen aan shoppen en kleding.

·         nog minder tijd en aandacht besteden aan hun uiterlijk en zich zo “onzichtbaar” maken voor potentiële klanten of werkgevers, wat                hun bedrijf of carrière niet ten goede komt.

·         voor elke gelegenheid iets 'nieuw' denken te moeten kopen, ook al hangt hun kast vol, vaak met miskopen.

 

'Dress better, earn more!

Toon de beste versie van jezelf, leer outfits samenstellen voor elke gelegenheid en functie en bega nooit nog miskopen! 

Deze zeer uitgebreide imago training omvat o.a. : 

- uitgebreide imagoscan en intake waarbij we ingaan op jouw persoonlijke wensen en doelen : wat zijn je zakelijke wensen en hoe kan je die best bereiken? 

- kleuren training: leer hoe je jouw top kleuren, jouw beste zakelijke basiskleuren en combinatiekleuren kan combineren en inzetten om meer impact te hebben op je klanten. (gebaseerd op de leer van de kleurenpsychologie)

- figuur-en stijltraining: je leert de verschillende figuurtypes onderscheiden en dmv praktische oefeningen leer je hoe je pluspunten en minpunten van je figuur in de verf kan zetten.  Daarnaast ontdek je tijdens deze sessie je eigen unieke stijl en leer je hoe je die in alle omstandigheden kan laten zien in je kleding. Je leert welke accessoires hierbij passen en hoe je die kan combineren in je zakelijke outfits zodat je telkens professioneel, authentiek en uniek overkomt.  

- persoonlijke imagotraining: tijdens deze sessie gaan we dieper in op het imago dat je wenst uit te dragen in je zakelijke en persoonlijke leven. De keuze van bepaalde kleuren en  stijlen kunnen je imago versterken of juist afzwakken. Je leert hier hoe je je uiterlijk in overeenstemming brengt met je innerlijk en dit voor elke gelegenheid in je persoonlijke en professioneel leven. Je krijgt tijdens deze sessie ook handige tips ivm je lichaamstaal en zakelijke communicatie en zichtbaarheid (op social media enz...) 

Deze unieke imago training sessie is de kers op de taart naar een authentiek en succesvol imago! Je leert uitstralen wie je bent en wat je doelen zijn. Zo maak je telkens een onvergetelijke goede eerste indruk. Onze image consultant is ook gecertificeerd life en business coach en begeleidt jou naar de beste versie van jezelf! 

- persoonlijke garderobe check  waarbij we je leren hoe je een garderobe opbouwt en samenstelt met kleding die volledig past bij jouw imago. We analyseren je bestaande garderobe en helpen je bij het samenstellen van een garderobe die volledig bij je past. Hiertoe zullen we sommige kledingstukken dienen te verwijderen of vervangen. We geven je concrete tips om de kledingstukken in je garderobe ideaal te combineren en aan te vullen en maken met jou een 'garderobeplan' op. Daarnaast leren we je ook hoe je de kleding in je garderobe kan combineren.  

- Hierna gaan we met jou shoppen zodat je nu alle geleerde tips concreet in de praktijk leert omzetten. We vergezellen jou tijdens een shoppingsessie en helpen je bij het samenstellen van een nieuwe garderobe. Het samen shoppen zorgt ervoor dat je nieuwe ideeën opdoet en uit je comfortzone durft treden. Bovendien leer je veel concreter en gerichter shoppen. Omdat de coach perfect jouw smaak en figuur kent, zal de shoppingsessie ook tijdsbesparend zijn. Voor mensen met heel weinig tijd die er voor hun professioneel leven steeds piekfijn dienen uit te zien, kan deze personal shopping een goede oplossing bieden: je leert hoe je op 1 dag een perfect zakelijke garderobe kan shoppen!

Een gerichte personal shopping is efficiënt en tijdsbesparend!

 

Er is één shopping sessie inbegrepen in de training maar indien je dit wenst kan je ook later nog beroep doen op onze personal shopping services. Vraag naar de voorwaarden. 

'IMAGO TRAINING: dress better, earn more!

Toon het beste van jezelf, leer outfits met impact samenstellen en bega nooit meer miskopen!

zeer uitgebreide coaching sessies in kleur, stijl, figuur, make-up, imago + garderobemanagement en personal shopping


inclusief: uitgebreide stijl-en imago gids

inclusief: persoonlijke garderobecheck bij je thuis (4u)

inclusief: personal shopping sessie (4u)

Bonus 1 
1/2u gratis skype en email sessies met mogelijkheid tot vragen stellen

Bonus 2
enkele maanden na het traject krijg je een extra terugkomsessie waarbij we nagaan in hoeverre je het geleerde al hebt toegepast en we jouw vragen kunnen beantwoorden

Bonus 3

heerlijke lunch tijdens de personal shopping dag

Als ondernemer kan je deze training betalen met de KMO-portefeuille, waardoor je 40% kan recupereren. Contacteer ons voor de voorwaarden. 

Als particulier kan je dit programma in termijnen betalen. Contacteer ons voor de voorwaarden.


Even samengevat. Wat ga je na dit 'Dress for Success' traject allemaal weten en kunnen:

  • Ik ken mijn topkleuren en zakelijke kleuren die passen bij mijn functie
  • Ik weet hoe ik door mijn outfit mijn omgeving kan beïnvloeden, ik kan zo mijn expert status verhogen en er op elk moment professioneel en toch benaderbaar uitzien. 
  • Ik ken de pluspunten van mijn figuur en weet perfect hoe die in de verf te zetten, ook in mijn zakelijke outfit
  • Ik weet welke stoffen en patronen passen bij mijn zakelijk en persoonlijk imago
  • Ik ken mijn eigen zakelijke en persoonlijke ‘stijl’ die volledig klopt met mijn innerlijk en ik weet hoe ik die op elk moment kan tonen via de keuze van de juiste accessoires
  • Ik kan d.m.v. enkele basistechnieken een dag make-up aanbrengen met kleuren die echt bij me passen en me er op elk moment fris en jeugdig laten uitzien, zonder uren voor de spiegel te moeten staan
  • Ik krijg tips i.v.m. mijn haarkleur, kapsel en bril. Op aanvraag voorzien we ook een kappersbezoek en eventueel briladvies bij de opticien. Contacteer ons voor de voorwaarden en prijzen.
  • Ik leer merken en/of winkels kennen die perfect aansluiten bij mijn imago en stijl.
  • Ik ben verlost van ‘garderobestress’: ik weet welke kleding ik dien te vervangen, weg te gooien of ‘vermaken’ om mijn garderobe optimaal draagbaar te maken en leer een plan opmaken voor een nieuwe garderobe.
  • Ik weet hoe ik mezelf kan ‘updressen’ en ‘downdressen’ d.m.v. simpele ingrepen in mijn look (zeer handig als je b.v. op dezelfde dag naar kantoor moet en ’s avonds nog een netwerkevenement of feestje hebt)

Enkele klanten getuigen

 

Niet goed in je vel, niet weten wat dragen, er moe uitzien, verkeerde keuzes bij het shoppen, …
Een traject bij Annemie heeft mij hiervan verlost. Door het dragen van de juiste kleurencombinaties in kleding én make-up zie ik er opvallend beter uit; ik voel mij zelfzekerder, ik krijg opnieuw complimenten en dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu wat ik mag en kan tonen en camoufleer wat beter niet gezien wordt … Dat zorgt voor uitstraling.
Mijn kleurenpaspoort heeft een vaste plaats in mijn handtas; ik heb sindsdien geen enkele frustratie meer gekend over een miskoop! Ik winkel nu veel gerichter en efficiënter.
Echt een investering die zichzelf terugverdient!
— Hilde, 42 jaar, Management Assistant
Ik heb als onderneemster een cursus styling-en kleuradvies gevolgd bij Annemie. Dit was heel interessant en verhelderend. Ze is heel professioneel en lekker to-the-point. Daar houd ik van. Daarna heeft ze bij ons in de winkel ook nog een workshop gegeven. Ook dit was een groot succes!
— Ankie Duis , zaakvoerster van Neufmoisbelle
Juist kleurgebruik speelt in mijn vakgebied als videoproducer een ontzettend grote rol. Niet enkel in beeld, ook in kleding.Dankzij de kleurenconsulting van Annemie ben ik me zelf ook meer bewust geworden van het belang van correct kleurgebruik bij de keuze van kleding. Ontzettend belangrijk om het juiste imago uit te stralen naar je klanten. Het draagt ook bij aan meer zelfrespect wat zich ook vertaalt in aangenamere klanten contacten.
Annemie is een echte consultant die met veel geduld en heel ruime en diepe kennis mensen bewuster maakt van het effect van kleur. En steeds met precisie te werk gaat. Haar warme mensgerichte benadering maakt van een technisch complexe theorie zoals kleur een verrassende belevenis met vooral een ‘blijvend’ positief resultaat. Annemie is niet enkel image consultant. Ze is ook Life-Coach en dat maakt haar werkwijze quasi uniek in beide vakgebieden.
— Dimitri Stuer, zaakvoerder van Motion Builders
Als man is het niet altijd eenvoudig om de juiste kleding uit te kiezen. Omdat ik een volledig nieuwe garderobe nodig had, leek het mij best om eerst een ‘dress4success traject’ te volgen om miskopen te vermijden. Dankzij de kleurcoaching weet ik nu welke kleuren ik links kan laten liggen en welke kleuren het beste bij mij passen. Als ik nu ga winkelen neem ik mijn kleurenpas mee om gemakkelijk de juiste kleuren uit te kiezen. De figuurcoaching sessie heeft me dan weer geholpen de juiste patronen te kunnen kiezen die ervoor zorgen dat mijn figuur beter uit de verf komt. Het zijn een aantal eenvoudige regels die je makkelijk kan leren, zelfs als man. Tenslotte was de stijlanalyse ook heel belangrijk om een stijl de kiezen die echt bij mij past.
Ondertussen ben ik druk bezig om alle opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Winkelen gaat nu een stuk makkelijker en ik kan de kleermaker duidelijk aangeven welke stof en snit ik wil voor mijn kostuum. Het resultaat zal prachtig zijn!
— Tom, 34 jaar, manager
Het styling traject was een leerrijke en zeer aangename ervaring, waarvoor dank. Ik zal alvast je tips en richtlijnen heel goed gebruiken en het niet nalaten om je gegevens kenbaar te maken aan geïnteresseerden.
— Marianne, zaakvoerster
Nog eens HEEL erg bedankt voor je hulp gisterennamiddag tijdens de personal shopping! Het is een heel vrouwelijke stijl geworden (en helemaal mee met de mode) en ik voel me daar wel goed in, ook allemaal mooi gecombineerd. Dat was ook de reactie van mijn echtgenoot: alles mooi op elkaar afgestemd, terwijl ik vaak met slechts 1 kledingstuk naar huis ga. Hij zag je keuzes voor mij ook wel zitten, dat was duidelijk. Superbedankt!
— Els, 43 jaar, Sales Manager
Annemie, ik wil je bij deze nog eens hartelijk bedanken voor de fantastische VIP-dag! What a difference a day makes! Dankzij jouw duidelijke uitleg heb ik eindelijk (na jaren stijlboeken te hebben gelezen), begrepen wat het verschil maakt om mijn imago in een professionele omgeving te versterken. Door jouw tips en de shopping sessie zag ik het eindelijk écht in de spiegel. Daar kan geen boek tegenop! Ik kan iedereen jouw snelcursus ‘Boost your image’ aanbevelen. Toegegeven, het is een investering, maar één met een voor mij gigantische return! Het was een heel fijne ervaring en het begin van een echte garderobe -upgrade.
— Ingrid, 48 jaar, Ambtenaar
We vonden het superleuk en leerrijk! En we hebben allebei al erg ons best gedaan om jouw tips toe te passen. Met een super resultaat! We hebben al heel wat toffe reacties gekregen en we voelen ons allebei een pak beter in ons vel!
Een ‘dress for success traject’ is een aanrader voor iedereen die zich niet goed in z’n vel voelt!
En je had gelijk hoor, afvallen lukt een pak vlotter nu ik me beter voel!
Bij deze nogmaals heel erg bedankt, Annemie! Je hebt ons leven veranderd!
— Wim en Anja, 35 jaar