Dress how you want to be addressed

De mensen die we ontmoeten doen er gemiddeld 7 seconden over om te beslissen of ze ons leuk vinden, ons willen inhuren, op ons willen stemmen of iets van ons willen kopen.

Dat korte moment waarop de andere je voor het eerst echt ‘live’ ziet, is heel belangrijk. Of dat nu op TV is, op een netwerk event, in een vergadering met werknemers, tijdens een presentatie aan het management, in een klantenmeeting of aan de schoolpoort... het doet er niet toe. Ze kunnen misschien al iets over je weten, maar nu ontmoeten ze je echt.

Stemt je imago overeen met wat je wil uitstralen? Is het duidelijk voor de ander wat er ‘binnen in jou’ zit? Ben je benaderbaar of eerder afstandelijk? Straal je status en authenticiteit uit? Ben je betrouwbaar en competent? Ben je succesvol, hardwerkend en intelligent? Ben je blij en tevreden om hier te zijn? En draagt je gedrag en de manier waarop je communiceert bij tot een positief en professioneel imago?

Wij coachen jou bij je personal branding en imago, zodat mensen van bij die eerste 7 seconden al weten met wie ze te maken hebben.

Via een persoonlijk kleuradvies en stijladvies gaat de styliste op zoek naar jouw specifieke kleuren, stijl en talenten en hoe je die voor alle gelegenheden het beste in de verf kan zetten. Zoals een architect vorm geeft aan het huis van je dromen, helpen wij je vorm geven aan jezelf. Daarvoor hebben we jouw input nodig: wat zijn je dromen en verlangens? Hoe wil je jezelf in de markt zetten? Wat heb je daarvoor nodig? Wat zijn de waarden die jij wil uitstralen?

Met onze kennis en coaching geven we uiteindelijk vorm aan jouw zelfbeeld en hoe je dat in de wereld gaat zetten. Zo word je authentiek en echt jezelf!

Als vanzelf ga je meer stralen, je straalt vertrouwen uit. En voor wie straalt, volgt succes. Op alle terreinen in je leven.