Wil jij ook die goedgeklede expert zijn, waardoor je leiderschap en professionaliteit uitdraagt, serieus genomen wordt en met succes je ideale klanten naar je toehaalt en zo verder groeit met je bedrijf of in je carrière? Sta je vaak in de picture voor je bedrijf of organisatie en twijfel je vaak aan je outfits? Lees dan snel verder!

Boost your image in 1 Day!

Veel ondernemers en leidinggevenden worstelen met hun imago. Meestal besteden ze te weinig tijd aan zichzelf omdat ze zichzelf vaak niet genoeg waard vinden, zichzelf op de tweede plaats zetten of vanuit onzekerheid weinig zelfvertrouwen hebben. Met als gevolg dat:

·         Ze hun professionaliteit en expertise niet laten zien en zo klanten missen.

·         Ze ontevreden zijn over hun uiterlijk, wat een klant direct opmerkt.

·         Een hekel krijgen aan alles wat met uiterlijke presentatie te maken heeft.

·         Hun eerste indruk niet de beste wordt en dat staat hun succes in de weg.

·         Ze niet graag shoppen omdat ze soms de verkeerde kleding kopen

·         Nieuwe kleding vaak na een paar keer dragen in de kast verdwijnt omdat het weer een impulskoop was!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een boost voor je zelfvertrouwen en uitstraling!

Je krijgt handige kledingtips en imago-advies van een ervaren image consultant.

Je leert de kleuren en de stijlen kennen die perfect passen bij jouw persoonlijkheid en imago, zodat jij weer gaat stralen!

Je leert de ingrediënten kennen van outfits die bij je passen, waarin jij je mooi en zelfverzekerd voelt en je professionaliteit en leiderschap uitdraagt waardoor je gezien en serieus genomen wordt en zo jouw ideale klanten aantrekt en zakelijk succes behaalt.


Even concreet. Deze ‘Imago Boost’ ziet eruit als volgt :

- uitgebreide intake via telefoon of skype waarbij we ingaan op jouw persoonlijke wensen en doelen 

- Colour Boost: Tijdens een Power Kleuranalyse leer jij de kleuren kennen die jouw kwaliteiten zichtbaar maken en die jou laten stralen als nooit tevoren. Je krijgt zakelijke en persoonlijke kledingtips mee, zodat je weet hoe je jouw kleuren kan combineren. Je ontdekt jouw Powertype en kan aan de slag met je Powerkleuren.

- Style Boost: Aan de hand van enkele diepgaande oefeningen gaan we na welke stijl best past bij jouw persoonlijk imago. Daarnaast ontdek je hoe je jouw figuur het best in de verf kan zetten en welke fouten je beter niet maakt. Je krijgt een handig stijlboekje met heel wat praktische info die je ten allen tijde kan raadplegen.

Voor wie kan deze imago boost een oplossing bieden?

1) Als je (nog) geen budget hebt voor een uitgebreid traject, maar toch aan de slag wil met je imago. Een uitgebreide 2 dagen training of 6 maanden programma is niet voor iedereen weggelegd, maar door het deelnemen aan de Imago Boost maak jij alvast een goede start! Je kan hier direct zelf mee aan de slag: je zal merken dat shoppen veel eenvoudiger wordt eens je jouw kleuren en stijlen kent

2) Als je weinig tijd hebt en snel leert: op 1 dag krijg je best veel persoonlijke info over jouw persoonlijke kleuren, je figuurtype en de stijl die best aansluit bij jouw imago. Doordat we zoveel mogelijk individueel of in kleine groepjes werken, krijg je heel veel persoonlijke tips van de styliste. Dit gaat veel dieper dan een workshop…

3) Als je graag in contact komt met andere ondernemende vrouwen die met dezelfde problemen worstelen als jij: je leert niet alleen van de styliste, maar ook van elkaar en het is ‘fun’. Bovendien merk je dat je helemaal niet alleen bent met jouw kleding probleempjes.

4) Als je niet graag winkelt omdat je onzeker bent over de kleuren en stijlen die '(echt) bij jou passen: je krijgt immers een persoonlijke kleur-en stijlpas die je altijd bij de hand kan houden tijdens toekomstige shopping sessies

5) Als je het gevoel hebt dat je ooit via het 4-seizoenen ‘verkeerd’ bent geanalyseerd. Zelf werk ik met het systeem van Personal Power Plus dat bestaat uit niet minder dan 48 Powertypes. Na jaren te hebben gewerkt met het vier- seizoenen systeem ondervond ik dat het te beperkt was. Er zijn heel veel soorten mensen en doorheen de jaren verander je als persoon ook, en je kleuren dus ook!

 Jouw investering:

Colour Boost is telkens van 09.30 uur – 12.30 uur: € 497
Style Boost is telkens van 14.00 – 17.00 uur: € 497

Ik maak het super interessant voor je als je voor zowel de Colour als de Style Boost kiest, zodat je in slechts 1 dag alle kennis vergaart over jouw kleur en stijl en alle andere gouden stylingtips zodat je de komende jaren je ‘Dress for Success’ garderobe zelf verder kunt opbouwen. Word authentiek, zichtbaar en succesvol!

Jouw investering voor de hele dag ‘Imago Boost’ is 897 euro excl. btw. 

Omdat we onze coachings en trainingen graag persoonlijk houden, zullen er per dag maximum 3 deelnemers zijn.

Contacteer ons voor meer info.

Ons uniek concept van coaching in kleur-stijl-imago in plaats van vrijblijvende analyses en adviezen zorgt voor een blijvende impact op lange termijn.

Boost your image in 1 day!

unieke Colour & Style Boost

jouw investering:€ 897

Bonus 1: heerlijke aperitief en lunch

Bonus 2: afsluitend drankje

 

De data die ik beschikbaar heb voor deze Imago Boost zijn beperkt. Ben je geïnteresseerd in deze dag, vraag dan een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK (15 minuten) aan. Dan bespreken we wat je precies nodig hebt, welke waarden je wenst uit te dragen en de stappen die nodig zijn om jouw uitstraling een flinke boost te geven! 

Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik je ook weten welke de eerstvolgende data zijn die ik beschikbaar heb.

NIEUW: Particulieren kunnen dit programma ook in termijnen betalen. Contacteer ons voor de voorwaarden.


Naam *
Naam

Wat ga je tijdens de Imago Boost ontdekken en leren?

  • Je leert jouw kledingpaspoort samenstellen: je leert wat perfect bij jou past, met welke kleuren, vormen en stijl je jouw professionaliteit kan uitdragen 

  • Je ontdekt jouw unieke Powertype kennen: je leert jouw unieke drijfveren en kwaliteiten kennen en krijgt tips over hoe je die het beste in de verf kan zetten

Wat levert deze IMAGO BOOST je nog meer op?

Een dag intensieve en volledige individuele begeleiding door een ervaren image consultant Annemie De Rijck

  • Je leert kleuren en stijlen kennen die zullen bijdragen aan je zakelijke succes.

  • Een geweldig leerzame dag met veel advies over kleding- en kleurkeuzes.

  • Kostenbesparing! Miskopen zijn verleden tijd.

  • Inspiratie, ideeën, tips en tricks gedurende de dag

  • Een boost in eigenwaarde omdat je het waard vindt om in jezelf te investeren.

  • Een zelfverzekerd en tevreden gevoel.

  • Een echt verwenmoment: gedurende een hele dag gaat het over jou, jouw wensen en jouw uitstraling!


Enkele klanten getuigen

Enkele foto’s op facebook van een Imago Boost met een andere onderneemster hebben mij overtuigd om met jou in zee te gaan. Want de dame in kwestie zag er zo goed uit dat ik spontaan een afspraak maakte. Een kleuranalyse voor uiterlijke én innerlijke kleuren, een persoonlijk stijladvies heb jij in een overzichtelijke analyse gegoten. Later heb ik me ook bij het shoppen door jou laten leiden. Je advies was onopvallend en zeker niet opdringerig. Toch slaagde je er in om mij kleuren, prints en combinaties te laten passen die ik zelf nooit zou uitkiezen. Het resultaat was verbluffend : een eigen stijl in mijn kleuren met de juiste uitstraling! Perfect voor mijn job en alles er rond. In de dressing hangen nu de juiste combinaties voor alle gelegenheden met bijpassende accessoires. Ik kan nu niet meer zeggen dat ik niets heb om aan te doen... Dank Annemie voor de goede begeleiding en de complimentjes. Die krijg ik elke dag dankzij jou. Vanwege een heel tevreden klant!
— Veerle Borremans, zaakvoerster Lingerie Immagine
Annemie, ik wil je bij deze nog eens hartelijk bedanken voor de fantastische dag ‘Boost your image in 1 day’! What a difference a day makes! Dankzij jouw duidelijke uitleg heb ik eindelijk (na jaren stijlboeken te hebben gelezen) begrepen wat het verschil maakt om mijn imago in een professionele omgeving te versterken. Door jouw tips zag ik het eindelijk écht in de spiegel. Daar kan geen boek tegenop. Ik kan iedereen zo een ‘imago boost’ aanbevelen. Toegegeven, het is een investering, maar één met een voor mij gigantische return! Het was een heel fijne ervaring en het begin van een echte garderobe upgrade.
— Ingrid, 48 jaar, Ambtenaar
Ik heb als onderneemster een cursus styling-en kleuradvies gevolgd bij Annemie. Dit was heel interessant en verhelderend. Ze is heel professioneel en lekker to-the-point. Daar houd ik van. Daarna heeft ze bij ons in de winkel ook nog een workshop gegeven. Ook dit was een groot succes!
— Ankie Duis, zaakvoerster van Neufmoisbelle
Annemie is een echte consultant die met veel geduld en heel ruime en diepe kennis mensen bewuster maakt van het effect van kleur. En steeds met precisie te werk gaat. Haar warme mensgerichte benadering maakt van een technisch complexe theorie zoals kleur een verrassende belevenis met vooral een ‘blijvend’ positief resultaat. Annemie is niet enkel image-consultant, ze is ook life-coach en dat maakt haar werkwijze quasi uniek in beide vakgebieden.
— Dimitri Stuer, zaakvoerder Motion Builders
Niet goed in je vel, niet weten wat dragen, er moe uitzien, verkeerde keuzes bij het shoppen, …
Een traject bij Annemie heeft mij hiervan verlost. Door het dragen van de juiste kleurencombinaties in kleding én make-up zie ik er opvallend beter uit; ik voel mij zelfzekerder, ik krijg opnieuw complimenten en dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu wat ik mag en kan tonen en camoufleer wat beter niet gezien wordt … Dat zorgt voor uitstraling.
Mijn kleurenpaspoort heeft een vaste plaats in mijn handtas; ik heb sindsdien geen enkele frustratie meer gekend over een miskoop! Ik winkel nu veel gerichter en efficiënter.
Echt een investering die zichzelf terugverdient!
— Hilde, 42 jaar, Management Assistant
Nog eens HEEL erg bedankt voor je hulp gisterennamiddag tijdens de personal shopping! Het is een heel vrouwelijke stijl geworden (en helemaal mee met de mode) en ik voel me daar wel goed in, ook allemaal mooi gecombineerd. Dat was ook de reactie van mijn echtgenoot: alles mooi op elkaar afgestemd, terwijl ik vaak met slechts 1 kledingstuk naar huis ga. Hij zag je keuzes voor mij ook wel zitten, dat was duidelijk. Superbedankt!
— Els, 43 jaar, Sales Manager
Als man is het niet altijd eenvoudig om de juiste kleding uit te kiezen. Omdat ik een volledig nieuwe garderobe nodig had, leek het mij best om eerst een ‘Dress for success traject’ te volgen om miskopen te vermijden. Dankzij de kleurcoaching weet ik nu welke kleuren ik links kan laten liggen en welke kleuren het beste bij mij passen. Als ik nu ga winkelen neem ik mijn kleurenpas mee om gemakkelijk de juiste kleuren uit te kiezen. De figuurcoaching sessie heeft me dan weer geholpen de juiste patronen te kunnen kiezen die ervoor zorgen dat mijn figuur beter uit de verf komt. Het zijn een aantal eenvoudige regels die je makkelijk kan leren, zelfs als man. Tenslotte was de stijlanalyse ook heel belangrijk om een stijl de kiezen die echt bij mij past.
Ondertussen ben ik druk bezig om alle opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Winkelen gaat nu een stuk makkelijker en ik kan de kleermaker duidelijk aangeven welke stof en snit ik wil voor mijn kostuum. Het resultaat zal prachtig zijn!
— Tom, 34 jaar, Manager