Wil jij ook die goedgeklede expert zijn, waardoor je leiderschap en professionaliteit uitdraagt, serieus genomen wordt en met succes je ideale klanten naar je toehaalt en zo verder groeit met je bedrijf of in je carrière? Sta je vaak in de picture voor je bedrijf of organisatie en twijfel je vaak aan je outfits? Lees dan snel verder.

Boost your image in 1 Day!

Veel ondernemers en leidinggevenden worstelen met hun imago. Meestal besteden ze te weinig tijd aan zichzelf omdat ze zichzelf vaak niet genoeg waard vinden, zichzelf op de tweede plaats zetten of vanuit onzekerheid het niet aangaan. Met als gevolg dat:

·         Ze hun professionaliteit en expertise niet laten zien en zo klanten missen.

·         Ze ontevreden zijn over hun uiterlijk, wat een klant direct opmerkt.

·         Een hekel krijgen aan alles wat met uiterlijke presentatie te maken heeft.

·         Hun eerste indruk niet de beste wordt en dat staat hun succes in de weg.

·         Hun outfits niet voor ze werken maar tegen ze werken.

·         Nieuwe kleding vaak na een paar keer dragen in de kast verdwijnt omdat het weer een impulskoop was!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een boost voor je zelfvertrouwen en uitstraling!

Je krijgt handige kledingtips en imago-advies van een ervaren image consultant. Samen gaan we op zoek naar de perfecte outfit.

Een outfit die bij je past, waarin jij je mooi en zelfverzekerd voelt en je professionaliteit en leiderschap uitdraagt waardoor je gezien en serieus genomen wordt en zo jouw ideale klanten aantrekt en zakelijk succes behaalt.

In de voormiddag krijg je exclusief persoonlijk kledingadvies (kleuren, stijl, imago enz...) en in de namiddag gaan we samen shoppen.

Deze VIP dag ziet eruit als volgt :

- uitgebreide intake waarbij we ingaan op jouw persoonlijke wensen en doelen 

- persoonlijk imago-advies: we gaan na welke kleding jou laat stralen en je krijgt persoonlijke kledingtips van een ervaren imago coach

- Personal shopping sessie: samen met de imago-coach stel je een outfit samen die helemaal past bij jouw functie en persoonlijkheid

Ons uniek concept van coaching in kleur-stijl-imago in plaats van vrijblijvende analyses en adviezen zorgt voor een blijvende impact op lange termijn.

Boost your image in 1 day!

in 1 dag jouw perfecte outfit samenstellen

Persoonlijk KLEDINGADVIES (kleur, stijl, figuur, imago) in combinatie met PERSONAL SHOPPING

Bonus 1: heerlijke aperitief en lunch

Bonus 2: afsluitend drankje

(exclusief: kleding)

 

De data die ik beschikbaar heb voor deze persoonlijke 1-op-1 VIP dag zijn beperkt. Ben je geïnteresseerd in deze VIP-dag, vraag dan een gratis kennismakingsgesprek (15 minuten) aan. Dan bespreken we wat je precies nodig hebt, welke waarden je wenst uit te dragen en de stappen die nodig zijn om jouw uitstraling een flinke boost te geven! 

Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik je ook weten welke de eerstvolgende data zijn die ik beschikbaar heb en wat jouw investering hiervoor is. 

NIEUW: Particulieren kunnen dit programma ook in termijnen betalen. Contacteer ons voor de voorwaarden.


Wat ga je na deze dag hebben?

 • Jouw kledingpaspoort samenstellen: je leert wat perfect bij jou past, met welke kleuren, vormen en stijl je jouw professionaliteit kan uitdragen 

 • Je favoriete kledingmerk: we gaan na welke merken passen bij jouw stijl

 • Een garderobe met enkele topstukken: je ontdekt topstukken waarmee jij eindeloos kan combineren

Wat levert deze VIP-shoppingdag je nog meer op?

Een dag intensieve en volledige individuele begeleiding door een ervaren image consultant Annemie De Rijck

 • Je leert welke outfits bijdragen aan je zakelijke succes.

 • Een geweldig leerzame dag met veel advies over kleding- en kleurkeuzes.

 • Kostenbesparing! Miskopen zijn verleden tijd.

 • Inspiratie, ideeën, tips en tricks gedurende de dag waarmee je ook na afloop van deze dag in staat bent het geleerde door te voeren in je gehele garderobe.

 • Tijdsbesparing: persoonlijk kledingadvies in combinatie met personal shopping zal je ook in de toekomst tijd besparen

 • Een boost in eigenwaarde omdat je het waard vindt om in jezelf te investeren.

 • Een zelfverzekerd en tevreden gevoel.

 • Een echt verwenmoment: gedurende een hele dag gaat het over jou, jouw wensen en jouw uitstraling!


Enkele klanten getuigen

Annemie, ik wil je bij deze nog eens hartelijk bedanken voor de fantastische VIP dag ‘Boost your image in 1 day’! What a difference a day makes! Dankzij jouw duidelijke uitleg heb ik eindelijk (na jaren stijlboeken te hebben gelezen) begrepen wat het verschil maakt om mijn imago in een professionele omgeving te versterken. Door jouw tips en de shopping sessie zag ik het eindelijk écht in de spiegel. Daar kan geen boek tegenop. Ik kan iedereen jouw VIP dag ‘Boost your image’ aanbevelen. Toegegeven, het is een investering, maar één met een voor mij gigantische return! Het was een heel fijne ervaring en het begin van een echte garderobe upgrade.
— Ingrid, 48 jaar, Ambtenaar
Ik heb als onderneemster een cursus styling-en kleuradvies gevolgd bij Annemie. Dit was heel interessant en verhelderend. Ze is heel professioneel en lekker to-the-point. Daar houd ik van. Daarna heeft ze bij ons in de winkel ook nog een workshop gegeven. Ook dit was een groot succes!
— Ankie Duis, zaakvoerster van Neufmoisbelle
Annemie is een echte consultant die met veel geduld en heel ruime en diepe kennis mensen bewuster maakt van het effect van kleur. En steeds met precisie te werk gaat. Haar warme mensgerichte benadering maakt van een technisch complexe theorie zoals kleur een verrassende belevenis met vooral een ‘blijvend’ positief resultaat. Annemie is niet enkel image-consultant, ze is ook life-coach en dat maakt haar werkwijze quasi uniek in beide vakgebieden.
— Dimitri Stuer, zaakvoerder Motion Builders
Niet goed in je vel, niet weten wat dragen, er moe uitzien, verkeerde keuzes bij het shoppen, …
Een traject bij Annemie heeft mij hiervan verlost. Door het dragen van de juiste kleurencombinaties in kleding én make-up zie ik er opvallend beter uit; ik voel mij zelfzekerder, ik krijg opnieuw complimenten en dat is goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu wat ik mag en kan tonen en camoufleer wat beter niet gezien wordt … Dat zorgt voor uitstraling.
Mijn kleurenpaspoort heeft een vaste plaats in mijn handtas; ik heb sindsdien geen enkele frustratie meer gekend over een miskoop! Ik winkel nu veel gerichter en efficiënter.
Echt een investering die zichzelf terugverdient!
— Hilde, 42 jaar, Management Assistant
Nog eens HEEL erg bedankt voor je hulp gisterennamiddag tijdens de personal shopping! Het is een heel vrouwelijke stijl geworden (en helemaal mee met de mode) en ik voel me daar wel goed in, ook allemaal mooi gecombineerd. Dat was ook de reactie van mijn echtgenoot: alles mooi op elkaar afgestemd, terwijl ik vaak met slechts 1 kledingstuk naar huis ga. Hij zag je keuzes voor mij ook wel zitten, dat was duidelijk. Superbedankt!
— Els, 43 jaar, Sales Manager
Als man is het niet altijd eenvoudig om de juiste kleding uit te kiezen. Omdat ik een volledig nieuwe garderobe nodig had, leek het mij best om eerst een ‘dress4success traject’ te volgen om miskopen te vermijden. Dankzij de kleurcoaching weet ik nu welke kleuren ik links kan laten liggen en welke kleuren het beste bij mij passen. Als ik nu ga winkelen neem ik mijn kleurenpas mee om gemakkelijk de juiste kleuren uit te kiezen. De figuurcoaching sessie heeft me dan weer geholpen de juiste patronen te kunnen kiezen die ervoor zorgen dat mijn figuur beter uit de verf komt. Het zijn een aantal eenvoudige regels die je makkelijk kan leren, zelfs als man. Tenslotte was de stijlanalyse ook heel belangrijk om een stijl de kiezen die echt bij mij past.
Ondertussen ben ik druk bezig om alle opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Winkelen gaat nu een stuk makkelijker en ik kan de kleermaker duidelijk aangeven welke stof en snit ik wil voor mijn kostuum. Het resultaat zal prachtig zijn!
— Tom, 34 jaar, Manager
We vonden het superleuk en leerrijk! En we hebben allebei al erg ons best gedaan om jouw tips toe te passen. Met een super resultaat! We hebben al heel wat toffe reacties gekregen en we voelen ons allebei een pak beter in ons vel!
Het ‘dress for success traject’ is een aanrader voor iedereen die zich niet goed in z’n vel voelt!
En je had gelijk hoor, afvallen lukt een pak vlotter nu ik me beter voel!
Bij deze nogmaals heel erg bedankt, Annemie! Je hebt ons leven veranderd!
— Wim en Anja, 35 jaar